Oreo anländer till OnePlus 5 via OxygenOS öppen beta

0 Shares

OnePlus 5T kanske bara har rullat ut, men den kinesiska smartphone-tillverkaren har inte glömt sina äldre telefoner. Efter att ha lanserat en betaversion av Android Oreo till OnePlus 3 och 3T, får OnePlus 5 nu samma behandling.

Förbättra det löfte det gav vid lanseringen av OnePlus 5T, företaget har lanserat den första OxygenOS Oreo öppna beta för OnePlus 5. Den är tillgänglig för alla att ladda ner och installera, och den fullständiga, stabila utgåvan av Oreo beror på tidigt nästa år.

Se även:

Eftersom detta bara är den första betaversionen är det kanske inte så fullständig en Oreo-upplevelse som många skulle vilja ha. Som sagt, de flesta av Oreos viktigaste funktioner finns, inklusive automatisk fyllning och bild-i-bild. Innan du hoppar in är det värt att notera att OnePlus säger “vi kan inte garantera resultat på rotade enheter.”

Företaget delar följande ändringslogg så att du vet vad du kan förvänta dig om du väljer att installera beta:

Systemet

Uppdaterad till Android O (8.0) Lagt till bild i bild Lagt till automatisk fyllning Lagt till Smart textval Ny design för snabbinställningar Lade till parallella appar Uppdaterad säkerhetsuppdatering till november

Launcher

Lade meddelandepunkter Ny appmappsdesign Kan nu ladda upp foton direkt till Shot på OnePlus

Du kan hämta OxygenOS Oreo beta härifrån, och OnePlus har en supportsida som innehåller fullständig instruktion för installation.

0 Shares