Överraskande oproblematisk KB5001391-uppdatering ger Windows 10 hastighetsökning

0 Shares

Förvånade ansikten

Fil under “färg oss förvånad”: KB5001391-uppdateringen som Microsoft släppte för Windows 10 nyligen har tagits emot väl av användarna.

Feedback om uppdateringen visar att personer som har installerat KB5001391 inte bara är nöjda med det faktum att den lägger till Nyheter och intressen till aktivitetsfältet, men också att det verkar vara stabilt och problemfritt. Vissa användare upptäcker till och med att deras system fungerar bättre efter att ha installerat just den här uppdateringen.

Se även:

Det kan vara så att KB5001391 representerar något av en vändpunkt för Microsoft, vilket bryter trenden med enormt problematiska uppdateringar som verkar ha varit ett kännetecken för 2021. Även om den här uppdateringen inte är helt perfekt – Microsoft noterar två kända problem som det finns lösningar – det verkar inte ha varit några otäcka överraskningar den här gången.

Å ena sidan gör det faktum att detta är en kumulativ uppdateringsförhandsgranskning ännu mer uppseendeväckande, men å andra sidan är det en valfri uppdatering som kanske inte har installerats av ett stort antal människor. Den mindre publiken för uppdateringen kan vara det som står för den uppenbara avsaknaden av problem. Som Reddit-användare swDev3db påpekar har uppdateringen bara släppts “och det tar några dagar att höra om eventuella problem från personer som installerar den”.

Redditor maxlvb var också imponerad och sa:

Installerade just den här uppdateringen på alla tre av mina datorer som kör Windows 10 Pro 20H2 utan problem.

Alla tre datorer uppdaterades på cirka tio minuter, inklusive omstart …

Vissa människor upptäcker att det bara räcker för att låsa upp att installera KB5001391 Nyheter och intressen i aktivitetsfältet (det är något som Microsoft fortfarande rullar ut gradvis, men den här specifika uppdateringen krävs). Andra – som Cubing-Cuber2008 som var bland dem som inte såg funktionen efter installationen – har varit positivt överraskad av en prestationsförstärkning: “[the update] gav mig bara en hastighetsökning. men hej det är fortfarande bättre än ingenting! “.

Bildkredit: Koldunov / Shutterstock

0 Shares