Överraskning! Apple presenterar en helt ny iPod touch med AR och Group FaceTime

0 Shares

Det var iPod touch som först slog på mig till iOS. Portalen för att få en iPhone om du vill. Jag hade andra och tredje generationens modeller innan jag tog examen till Apples smartphone (och iPad), och om det inte var för det skulle jag antagligen vara en Android-användare med en Samsung Galaxy S10.

Jag skulle inte köpa en iPod touch nu när jag har en iPhone XS, men om du vill njuta av de läckerheter som erbjuds av App Store, utan att spendera en förmögenhet på en flaggskeppstelefon, är det den perfekta lösningen, och Apple har just introducerat en ny, mycket snabbare och mer kapabel modell.

Den nya enheten drivs av ett A10 Fusion-chip som för första gången ger uppslukande AR och Group FaceTime till iPod touch.

“Vi gör den billigaste iOS-enheten ännu bättre med prestanda som är dubbelt så snabba som tidigare, Group FaceTime och augmented reality från bara $ 199”, säger Greg Joswiak, Apples vice vd för produktmarknadsföring. “Den ultratunna och lätta designen på iPod touch har alltid gjort den perfekt för att njuta av spel, musik och så mycket mer vart du än går.”

Priserna för den nya iPod touch börjar på $ 199 för 32 GB-modellen, $ 299 för 128 GB-versionen och $ 399 för den nya 256 GB-modellen. Den kan beställas från och med idag från apple.com, Apple Store-appen och Apple Stores, och finns i sex färger – rymdgrå, vit, guld, blå, rosa och (PRODUKT) RÖD.

0 Shares