OWC Rover Pro är en mer prisvärd uppsättning hjul för Apple Mac Pro

0 Shares

Apples Mac Pro (2019) stationära dator är vacker, elegant, kraftfull … och mycket dyr. För Apple-troende är överbetalning för hårdvara det bästa för kursen. När allt kommer omkring, om du älskar macOS, har du inte riktigt ett stort val än att bygga en Hackintosh. Men även några av de största Mac-fansen stred mot $ 700 begärt pris för Apple Mac Pro Wheels Kit – en uppsättning med fyra hjul för att göra skrivbordet mer bärbart i en kontorsmiljö. Allvarligt, folk, företaget tar ut $ 175 per hjul!

Tack och lov har den populära Apple-fokuserade tredjepartssäljaren OWC beslutat att rulla ut (ordspel avsedd) en mer prisvärd uppsättning hjul. Kallas “Rover Pro”, det är för närvarande bara $ 199. Det är bara $ 50 per hjul, vilket är mycket mer rimligt. Bäst av allt, till skillnad från Apple Mac Pro Wheels Kit som kräver en speciell flexibel skruvmejsel (som du måste köpa separat), använder OWCs erbjudande en verktygslös design.

“OWC Rover Pro är den innovativa mobilitetslösningen för Mac Pro 2019. Den patentsökta designen gör det möjligt för din Mac Pro att köra hjul på / av på mindre än två minuter samtidigt som det sparar tid och pengar jämfört med fabrikshjulsatsen. Nej verktyg, inget krångel, ingen oro: placera helt enkelt dina Mac Pro-fabriksfötter i Rover Pro’s polerade hölje av rostfritt stål och säkra med några handvridningar. När du är klar med att flytta din Mac Pro tillåter Rover Pro snabbt och enkelt konvertering tillbaka till fabriksfoten för stationär användning, förklarar OWC.

Det Apple-fokuserade företaget säger också: “Slitbanor med mjuk gummi i industriell styrka med 360-graders vridning och låga friktionslager gör att du kan flytta din 2019 Mac Pro tyst och enkelt på vilken yta som helst. Dra den över studion, vrid den under din skrivbord för bekväm tillgång till port … med Rover Pro kan du enkelt placera din Mac Pro där du vill ha den samtidigt som du säkerställer att du behåller golvets yta. Rover Pro inkluderar hjulstopp som förhindrar oavsiktlig rörelse. När den inte används kläms stoppen bekvämt på hjul så att de omedelbart är redo att hjälpa till att få jobbet gjort vart du än behöver med ett hjulsats byggt för att rulla och säkra en 2019 Mac Pro på vilken yta som helst. “

OWC delar funktionerna i hjuluppsättningen nedan:

Unikt: patentsökt tillverkat i USA-design Snabb verktygslös installation: handen dras åt på under 2 minuter Mycket positionering: 360-graders ledhjul Slät och tyst: slitstarka mjuka gummihjul med låg friktionslager Elegant: högpolerat rostfritt stål Mac Pro Protective: vibrationsabsorberande silikongummikudde bevarar fabriksfoten finish Säker: hjulstopp förhindrar oavsiktlig rörelse Kvalitet: byggd för att vara bäst och stöds med en livstidsgaranti

OWC Rover Pro kan förbeställas här omedelbart. Tyvärr börjar hjulen inte levereras förrän nästa månad. Även om de bara är $ 199 idag verkar OWC antyda att de så småningom kommer att gå upp till $ 249 efter förbeställningsperioden, så om du vill ha dem bör du definitivt beställa dem ASAP.

0 Shares