OxygenOS 4.7.6 rullar ut för OnePlus 5T

0 Shares

OnePlus 5T-skärm

Efter att officiellt ha behandlat OnePlus 5-användare till Android 8.0 Oreo förra veckan lanserar OnePlus nu en ny uppdatering. Den här gången är det för sin senaste flaggskeppsmördare, den mäktiga OnePlus 5T.

OxygenOS 4.7.6, som det heter, kommer med några ganska användbara ändringar för kameran och systemet som förbättrar prestanda och användbarhet. Det mest användbara tillägget – åtminstone för mig – är den nya hjälpbelysningsfunktionen för ansiktslåsning.

Ansiktsupplåsning fungerar extremt bra när det finns tillräckligt med ljus, men i svagt ljus kämpar det verkligen för att arbeta. OnePlus 5T kan vanligtvis inte känna igen mig, så jag brukar använda fingeravtryckssensorn eller PIN-koden istället under dessa förhållanden.

När den nu upptäcker att belysningen inte är tillräckligt bra blinkar OnePlus 5T displayen så att den bättre kan analysera ansiktet. Baserat på mina korta tester gör det en enorm skillnad. Det låses upp konsekvent – och det gör det också snabbt.

OnePlus säger att OxygenOS 4.7.6 också förbättrar Wi-Fi-skärmen och utökad skärmdumpfunktionalitet och stöter upp Android-säkerhets patchnivån till december.

I kameravdelningen får den förbättrad stabilitet, högre klarhet för selfies i svagt ljus och bättre prestanda när du använder tredjepartsappar.

OxygenOS 4.7.6 är vanligtvis inte tillgängligt när denna artikel skrivs, eftersom den släpps i etapper. Du kan dock få det nu genom att installera en VPN-app (som Opera VPN) och använda en kanadensisk server när du letar efter uppdateringar.

Om du undrar är OxygenOS 4.7.6 baserad på Android 7.1.1 Nougat. Uppdateringen till Oreo förväntas komma nästa år.

0 Shares