Panasonic lanserar P9-smartphone med 5-tums skärm på Rs. 6,290

0 Shares

Japanska multinationella företaget Panasonic har lanserat ännu en nystartad smartphone, Panasonic P9 i Indien idag. Panasonic P9 levereras med en unik funktion som heter ‘Quick Switching’ som gör att användare snabbt kan blanda mellan de nyligen använda apparna. Smarttelefonen finns i två färger variant i: e Champagne Gold och Black.

Specifikationer:

När det gäller specifikationen, kommer Panasonic P9 med en 5 tum HD IPS-skärm med 720 × 1280 pixlar upplösning och drivs av 1,1 GHz MediaTek MT6737M-chipset parat med 1 GB RAM och 16 GB internt minne som kan utökas ytterligare upp till 32 GB via microSD-kort .

På kamerans framsida har smarttelefonen en 8 megapixel bakoptik med af / 2.0-bländare och LED-blixt. Medan framåt finns en 5MP front shooter som kommer med af / 2.4 bländare. Den körs på det senaste operativsystemet Android Nougat 7.0 och drivs av 2210mAh Li-ion-batteri. Anslutningsalternativen inkluderar 4G VoLTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, FM, 3,5 mm ljuduttag och USB-port.

Kommentar till lanseringen, Pankaj Rana, affärschef – Mobilitetsavdelningen vid Panasonic Indien

Vi på Panasonic tror på en fantastisk kombination av stil och design så att den matchar användarens elegans. P9 är utrustad med allt du behöver för att fånga världen runt dig felfritt och håller allt du älskar. Riktat mot konsumenter som alltid är på språng, leta efter hållbarhet på skärmen och vill ha en smidig multitasking-upplevelse med den senaste Android Nougat 7.0.

Pris och tillgänglighet:

Panasonic P9 levereras med en prislapp på Rs. 6,290 och det finns redan i företagets butik och i någon ledande offlinebutik. Panasonic P9 ser ut som en lovande nybörjarsmartphone och förhoppningsvis kan den lätt överträffa iVOOMi, Kult, Karbon och Micromax.

0 Shares