Pandora blir mörk på Apple iPhone och iPad

0 Shares

Jag har aldrig varit mycket intresserad av mörkt läge – särskilt inte på ett stationärt operativsystem. Vit text på svart bakgrund tenderar att irritera mig. Med Windows 10, till exempel, tyckte jag inte riktigt om att använda operativsystemet förrän ljustema infördes i maj 2019-uppdateringen. Tro det eller inte, jag använder Apple Music istället för Spotify för att jag hatar den senare alltid mörka gränssnittet. Och ändå gillar jag faktiskt Apples implementering av mörkt läge på iOS 13 – på kvällen har jag bytt till min iPhone och iPad.

Nu när jag använder mörkt läge på mina Apple-mobila enheter försöker jag använda appar som automatiskt växlar till mörkt när operativsystemet gör det. Det är mycket tillfredsställande att ha ett konsekvent gränssnitt där appar respekterar användarens mörka önskningar. Idag introducerar den mycket populära musikappen Pandora äntligen stöd för mörkt läge för iOS 13 och iPadOS 13. Dessutom får Pandora-mobilappen förbättrad Siri-kompatibilitet.

LÄS OCH: Det finns en ny Pandora-skrivbordsapp för Windows 10 i Microsoft Store

“Den nya funktionen låter användare välja att visa Pandora i en ljus eller mörk stil genom att välja mörkt läge i dina iPhone-enhetsinställningar. Pandora-appen återspeglar automatiskt ditt val och smälter sömlöst med din övergripande iOS-stilpreferens. Byt till mörkt läge för att sänka ljusstyrkan i Pandoras gränssnitt så att du kan fokusera på din musik istället för din skärm, eller behålla den i den klassiska ljusare stilen: valet är ditt, säger Pandora.

LÄS OCH: Apple presenterar den fantastiska iOS 13 med ett systemomfattande mörkt läge, Logga in med Apple och en helt ny Photos-app

Musikströmningsföretaget säger vidare, “Också nytt med iOS 13: det har aldrig varit enklare att lyssna på din favoritmusik och podcasts på Pandora med Siri tack vare sömlös ny SiriKit för ljudstöd. Du kan bara säga,” Hej Siri, spela Lizzo on Pandora ‘eller’ Hey Siri, spela det senaste avsnittet av This American Life on Pandora ‘, och hon tar det därifrån. Det är det! Det behövs ingen installation. Oavsett om du är på din iPhone, iPad eller CarPlay , att använda Siri för att njuta av din favorit Pandora-musik och podcasts på dina favorit Apple-produkter har aldrig varit enklare eller mer kraftfull. “

Om du vill uppleva Pandora i mörkt läge kan du ladda ner appen här. Om du provar den uppdaterade appen, berätta för mig vad du tycker om den i kommentarerna nedan.

Bildkredit: vectorplus / Shutterstock

0 Shares