PDF Converter Review: Vad är nytt i Able2Extract Professional 14?

0 Shares

Här på PC-Tablet älskar vi att gräva upp tips om de enklaste sätten att få de svåraste uppgifterna gjort. Och ett område där du inte kan ha för många tips är när du hanterar PDF-dokument.

Nu, som ni vet, har vi täckt PDF-omvandlare, skapare och redaktörer, och vi är alltid på jakt efter nya verktyg på teknikplatsen. Det är dock alltid värt att ta en titt på en som vi har täckt när ett av dessa verktyg får en uppgradering som du kan använda.

Så idag ger vi dig en ny titt på Able2Extract Professional. Utvecklarna av programvaran, Investintech.com, har släppt en ny version av verktyget och de senaste funktionerna utökar programvarans fokus på digital dokumentsäkerhet, effektivitet och utbyte.

När vi senast täckte Able2Extract Professional visade vi dig hur du konverterar inbyggda och skannade PDF-filer samt flera PDF-filer samtidigt. Verktyget var enkelt att använda och det gav resultat som kunde matcha och till och med överträffa resultaten från de flesta PDF-verktyg där ute.

Tja, här är en titt på de nyaste huvudfunktionerna i Able2Extract Professional 14 och hur det förstärker sitt spel för att hjälpa dig att öka ditt sätt att arbeta med PDF-dokument.

Underteckna PDF-dokument

Den senaste funktionssatsen som leder den senaste versionen är den nyligen tillagda möjligheten att signera PDF-filer. Med den här funktionen kan du göra några saker.

Lägg till elektroniska signaturer

Du kan underteckna en PDF elektroniskt. Detta innebär att du lägger till bilden av en signatur i ditt PDF-dokument.

Några klick på panelen Signaturer kommer igång och leder dig att skriva, rita eller importera din signaturbild:

Sedan tar det bara ett par ytterligare klick för att placera den på sidan och spara den signerade PDF-filen. Processen som görs genom sidopanelen här är ganska mycket i linje med hur denna programvara fungerar, vilket innebär att du lika enkelt kan utföra andra uppgifter som PDF-redigering eller anteckning på samma sätt.

Lägg till digitala kryptografiska signaturer

Att underteckna dina PDF-dokument med digitala certifikat kan också utföras. Allt du behöver göra är att först sätta in den enhet som certifikatet lagras på och sedan blir det en fråga att välja Signera dokumentet digitalt för att starta.

Du kan sedan komma åt och klicka på det digitala certifikatet för att tillämpa det. Med den här funktionen kan du till och med välja om du vill lägga till en signaturbild eller inte.

Verifiera digitala signaturer

Denna PDF-signaturfunktion rymmer också hur du behöver hantera signerade PDF-filer som du får. I Able2Extract kan du verifiera de digitala kryptografiska signaturerna som är bifogade PDF-dokument.

En snabb blick på hänglåsikonen på dokumentfliken låter dig veta om signaturen är giltig (grön), har några problem (orange) eller är ogiltig (röd).

I sidopanelen under Befintliga signaturer kan du till och med utvidga signaturinformationen och se vem som har signerat filen och fastställa när den signerades. Om det inte räcker kan du klicka på signaturen för att utöka den och kolla in information om det digitala certifikatet.

Använd AI-driven PDF till Excel: Smarta mallar och mallar

Om du inte vet är Able2Extract känt för sin anpassade PDF till Excel-funktion. Det låter dig flytta, lägga till och ta bort rader och kolumner i PDF-tabeller som du vill konvertera så att du får exakt vad du vill ha till Excel.

I den här versionen lade de till artificiell intelligens till mixen, vilket hjälper till att öka funktionen genom att låta dig träna anpassade Excel-mallar (som låter dig spara de anpassade konverteringsinställningarna som du har ställt in) i Smart- och Master-mallar. Allt du behöver är några PDF-exempel på den tabellstruktur du vill ha.

När du har utbildat en smart mall hjälper det programvaran att automatiskt identifiera och välja alla samma tabellstrukturer i en hel PDF utan liten eller ingen interaktion.

Detta är också möjligt för batchkonverteringar med huvudmallar. När en huvudmall tränas (via batchgränssnittet) kan du ladda upp den och få Able2Extract för att hitta och välja tabellstrukturer i flera PDF-filer och konvertera dem från PDF till Excel på plats.

Med andra ord, den här AI-tekniken låter dig automatisera hur du väljer dina tabelldata för enskilda eller batch-PDF till Excel-omvandlingar.

Våra tankar?

Sammantaget är den här senaste versionen definitivt värt att kolla in. Verktyget har inte tappat några av sina överklaganden sedan vi senast granskade det. Signaturfunktionen är väldigt enkel att använda och ett bra tillägg med tanke på säkerhetsöverträdelser blir ett större hot.

Visserligen kan Smart- och Master-mallfunktionen behöva lite tid för att ställa in och träna dem med prover. Men värdet av att kunna automatisera valet av vem som vet hur många liknande strukturerade tabeller utspridda i en 50-sidig PDF-rapport, till exempel, går inte förlorat för oss.

Trots den enda varningen är mängden funktioner du får för priset ensam värt att ladda ner och testköra Able2Extract gratis testversion för Windows, macOS och Linux. Så om du inte har provat det än, rekommenderar vi att du gör det.

0 Shares