Penclic Mouse B3 Review

0 Shares

För alla dina designers där ute, om du inte redan har investerat i någon form av ritplatta, fortsätt läsa. Om du har, läs ändå, för den här musprodukten kan förändra ditt liv!

Vi skickades Penclic B3-musen för att testa, och även om den säljs som en mus fungerade den mycket bra för alla våra Photoshop-mönster. .

Den är gjord av plast med gummiknappar, vilket gör den lätt att röra vid.

Penclic B3 är extremt ergonomisk och känns bekväm när den används. Du skulle använda ett traditionellt penngrepp för att trycka och dra markören runt skärmen. Att ha basen ansluten till pennan gör det lättare att manövrera. Det finns inga ytterligare surfplattor eller sensorer som behövs för denna mus.

Det var helt plug and play och fungerar precis som en mus med två knappar och ett rullhjul. Varje knapp är lätt att nå så länge du håller axeln korrekt. Den stora högra sidoknappen kan vara lite irriterande. Vi befann oss att klicka på den av misstag och avbryta vissa uppgifter vi utförde. Även om detta inte var ett stort problem.

B3-musen som vi testade är kablad, men det finns trådlösa versioner tillgängliga. Jag skulle inte vilja säga att detta skulle kunna ersätta din traditionella mus 100% av tiden, men det beror verkligen på vad du gör med din dator. Att spela vissa spel var omöjligt, mestadels first person shooters, men för dina strategiska RTS-spel som Total War var det okej att använda.

Penclic är en trevlig uppfinning. Det fungerar, känns bra att röra vid och är lätt eftersom det är vant att använda en traditionell penna. Det skulle förmodligen inte ersätta din penna och digitaliserare om du redan använder en, men för designarbete med en budget är detta definitivt ett bra steg i rätt riktning.

0 Shares