Plex kommer till Android Auto

0 Shares

Fans av Plex kommer snart att kunna komma åt deras musik via Android Auto. Oavsett om du har Android Auto inbyggd i din bil, eller om du kommer att lita på appen på din telefon istället, kan Plex nu sitta bredvid din vägbeskrivning.

Plex för Android Auto möjliggör röststyrning av musikuppspelning och gränssnittet har förstorats och förenklats för enkel användning när du är i din bil.

Se även:

Rullar ut någon dag nu – ett exakt datum har inte givits – Plex för Android Auto kräver att du låser upp appen för att få full uppspelningskontroll. Det innebär att hosta upp ett Plex Pass-abonnemang, göra ett köp i appen eller göra ditt Plex-konto medlem i ett Plex-hem. Det finns ett testläge tillgängligt så att du kan testa funktionerna innan du bestämmer dig för om du vill dela med några pengar.

I ett blogginlägg med rubriken “Drömmer Androids om Plex i bilen?” Plex säger:

Plex för Android Auto gör det lättare att njuta av musiken genom att integrera den sömlöst med din bilskärm. Med större beröringsområden, ett förenklat gränssnitt och intuitiva röstkommandon kan du snabbt börja njuta av din musik och säkert komma dit du behöver gå. Allt du behöver för att komma igång är Android Auto och Plex för Android-appar (en bil hjälper också). Interagera med Android Auto från appen på din telefon, bilens instrumentpanel som stöds eller med Google Voice.

I blogginlägget säger Plex också att det kommer att undersöka CarPlay-stöd “så snart Apple tillåter allmänna tredjepartsinlämningar.”

0 Shares