Plex Live TV och DVR-funktioner kommer på Android och Apple TV

0 Shares

plex-live-tv-dvr

Plex har några goda nyheter för kabelskärare med Plex Media Server installerat och ett Plex Pass. Plex Live TV och DVR-funktionerna är nu ur beta!

Live TV gör väldigt mycket av vad du förväntar dig, så att direktsända TV-sändningar kan streamas från en TV-mottagare till Plex. Plex DVR låter dig också spela in program, och tidsförskjutning har också lagts till så att du kan pausa och spola tillbaka direktsändningar.

Live TV är nu tillgängligt för Apple TV-ägare, medan Android-användare behandlas för Live TV och Plex DVR. Plex säger att detta innebär att 2 miljarder enheter nu kan dra nytta av funktionerna. Stöd för Roku, Fire TV och smarta TV-apparater finns också på korten, men Plex ger inget tips om hur långt det kan vara.

Meddelande om tillgängligheten av funktionerna säger Plex:

Vi är stolta över att få Live TV till Apple TV och Live TV och DVR-stöd till Android-mobilen genom att gå med i iOS, Android TV och vår underbara Plex Web-app (endast DVR). Inte för att vi räknar, men det gör mer än 2 miljarder enheter över hela världen som du kan njuta av detta med – gå med i vår gemenskap av (vågar vi säga: smarta och snygga) kabelskärare och ta Plex DVR och Live TV för en snurra!

Med allt det hårda arbete som vi har lagt ner i det vi anser är klart den bästa DVR på planeten, är vi redo att ta bort träningshjulen och kalla detta officiellt ur beta. Det finns många fler fantastiska grejer också, oroa dig inte!

Du måste kontrollera om du har en TV-mottagare som stöds och sedan söka efter uppdateringar till appen.

0 Shares