PNY Wireless Selfie Stick Review

0 Shares

Vi har aldrig checkat ut selfiesticks på TechNuovo förut. Vi har aldrig riktigt känt att vi hade behov av det. Selfie-pinnar är något du i allmänhet hittar att säljas på din lokala marknad efter att ha importerats från någonstans långt borta som Kina. Det har varit billiga varor som inte har erbjudit mycket teknik. Det betyder inte att de inte är en bra idé, de har tagit världen med storm. Jag menar bara titta på mängden turister som vandrar på gatorna på storresor som bär dem.

Men PNY har tagit något till bordet som gör det lättare att använda en selfie-stick. Vanligtvis måste du hålla din telefon på en fem sekunders timer och sedan snabbt få din telefon på plats för att ta bilden, men med PNYs tillagda Bluetooth finns det en liten knapp på handtaget som fungerar som din slutarknapp. Inte mer faffing runt för att få det perfekta skottet.

PNY Wireless Selfie Stick är också mycket välbyggd. Vid basen finns ett gummihandtag. Det finns en silverstav som sträcker sig upp till 100 cm. Stången känns som om den är gjord av en tunn metall, men det skulle inte överraska mig om det är plast. Hur som helst känns det väldigt solid och kan hålla upp större telefoner som iPhone 7 Plus eller till och med kompaktkameror.

I slutet finns ett skruvfäste så att du kan ansluta det till din kompaktkamera. Det finns ett medföljande smarttelefonfäste som är kompatibelt igen med även de större smarta telefonerna på marknaden eftersom det har en utdragbar arm för att skjuta in telefonen i.

En sak som jag märkte var att PNY Wireless Selfie Stick inte gillade att vara ansluten till min Samsung-laddningskontakt. Den röda indikatorlampan tänds inte för att meddela att den laddades. Jag försökte ladda den med en väckarklocka med USB-genomgång och det fungerade. Inte säker på om det här är ett problem med den modell jag har fått, eller om den inte kan hantera så mycket ström från ett vägguttag, men det verkade konstigt.

Det finns något som säger att selfie-stick inte går någonstans på ett tag, och det finns något med denna selfie-stick som sätter en kant på marknaden. Det säljs för närvarande mellan £ 14,99 och £ 19,99 och finns på alla populära e-handelswebbplatser. Du kan också hitta mer information på PNY-webbplatsen.

0 Shares