[Poland Stock] En Netbook One Mix 2 Yoga Pocket Laptop för bara $ 659,99 på Geekbuying (+ kupong)

0 Shares

En Netbook One Mix 2 bärbar dator, Gör din bärbara dator speciell, Design för företag, För att vara din bästa bärbara dator, under din affärsresa, Gå med dig, arbeta med dig, Lägg din dröm och ditt företag i fickan
Det här är en super Mini-bärbar dator. Du kan lägga det i fickan, det kan lägga ditt företag i fickan också, gå med dig.

Köp en Netbook One Mix 2 bärbar dator till $ 659,99

Det gillar ett arbetande kontor som jobbar med dig var som helst. Gör din affärsresa annorlunda
Allt i en mix 2, “Man” av stål, One Mix hjälper dig att skapa ett affärsimperium, One Mix 2 aluminiumlegeringsskal bearbetades av CNC, så vi kan ta med dig den här specialmetallen One Mix.

One Mix 2 är en konvertibel bärbar dator i ett ultrakompakt paket – pekskärmens diagonal är bara 7 tum. Matrisens upplösning är ganska anständig – 1920 x 1200 pixlar. I den maximala konfigurationen kommer One Mix 2 att erbjuda 8 GB RAM, SSD upp till 256 GB med PCIe-gränssnitt och Intel Core m3-7Y30 SoC.

Grab Christmas Festival kuponger för att sänka priset för alla varor av Geekbuying

Utrustad med kraftfull processorkraft har One Mix 2 bättre prestanda och levererar mycket kraft för multitasking, spel och filmer. Grafik på processor med delat videominne ger hög bildkvalitet med grundläggande fotoredigering och avslappnat spel.

Det bästa med One Mix 2 Yoga är 360-graders gångjärn som kan göra fick-PC: n till en surfplatta, bärbar dator, vad du än vill. Enheten täcker alla moderna anslutningsfunktioner som HDMI, hörlurar, Type-C, USB 3.0 och TF-kortplats. Och efter allt detta väger det fortfarande mindre än 5200 g.

En Netbook One Mix 2 bärbar dator Utrustad med det senaste äkta Windows 10-operativsystemet med uppdaterade programuppdateringar. Använd den här bärbara datorn hela dagen och natten mot en laddning. Du kan köpa den från Geekbuying i Polen Lager till $ 659,99 genom att använda kupongkod: QVABPLDK

Köp en Netbook One Mix 2 bärbar dator till $ 659,99

0 Shares