popSLATE 2 lägger till en smart andra skärm till din iPhone – och det ser fantastiskt ut [Updated]

0 Shares

PopSlateGif

Uppdatering: Trots att de samlat in mer än 1 miljon dollar i finansiering stänger popSLATE för skapare av iPhone E-bläck

På BetaNews bombarderas vi dagligen med Indiegogo- och Kickstarter-kampanjer, varav de allra flesta vi aldrig täcker. Ibland ser vi dock något som verkligen får oss att sitta upp och uppmärksamma. popSLATE 2 är ett sådant projekt.

popSLATE 2 sätter en andra splitträt E-Ink-skärm på baksidan av telefonen så att du kan se tid, nyhetsrubriker, sportresultat, aktiekurser och liknande utan att behöva låsa upp din telefon. Du kan läsa en bok om den, använda skärmen för att visa rabatt-, lojalitets- och presentkort, och även om den alltid är på, tappar den inte batteriets livslängd eftersom fodralet också fungerar som ett batteripaket.

Skaparna säger att fodralet ger din telefon ytterligare nio timmars samtalstid och fyra timmars surfning, och med anpassningsbara instrumentpaneler kan du välja allt du vill visa på den andra skärmen.

Den levererar smarta varningar i realtid, och 200 DPI-upplösningen och antireflexskärmen gör att den ska vara en bekväm läsning. Du navigerar runt med de kapacitiva knapparna på botten.

Fodralet lägger bara till 0,16 tum till enhetens tjocklek och du kan använda din befintliga blixtkabel för att ladda din iPhone och popSLATE 2-batteripaketet samtidigt.

Finns för iPhone 6, 6s, 6 Plus och 6s Plus, det finns val av två fodralstilar – svart text på en vit bakgrund eller vit text på en svart bakgrund.

När det gäller kostnader, kommer du att ge dig en popSLATE 2 ($ 80 rabatt på MSRP) med pant på $ 69, med gratis amerikansk frakt. Backers i Kanada måste lägga till $ 10 för leverans, och om du är någon annanstans i världen måste du lägga till $ 20.

Även om jag sällan stöder Indiegogo- eller Kickstarter-kampanjer, har jag stött på det här och kan inte vänta på att juli ska rulla runt eftersom det är då det beräknas skeppas.

Kolla in kampanjen här.

0 Shares