PowerToys v0.20 är redo att imponera på med fixar och en ny leksak

0 Shares

Starta om PowerToys

Sedan de älskade PowerToys återuppstod för Windows 10 har Microsoft varit upptagen med att driva ut nya versioner med korrigeringar och nya verktyg – även om det har gått en liten stund sedan nya verktyg tillkom.

Med PowerToys v0.20 ändras dock denna. Det finns inte bara buggfixar och förbättringar du kan förvänta dig i en ny version, det finns också ett nytt verktyg att spela med: ColorPicker.

Se även:

Den dåliga nyheten är att PowerToys v0.20 inte är tillgängligt just nu – men det är verkligen inte långt borta. Microsofts Clint Rutkas säger att om allt går enligt plan kommer den nya versionen av verktyget att släppas i slutet av månaden.

Inledningsvis beskrivs funktionerna i ColorPicker-verktyget som “grundläggande”, men det är möjligt att mer funktionalitet kommer att läggas till över tiden. För nu, här är vad du kan förvänta dig att se i verktyget:

Färgväljaren visas när du aktiverar genvägen (konfigurerbar i inställningarna) Färgväljaren följer muspekaren och visar den faktiska färgen som ligger under markören. Rulla upp kommer att göra att Zoomfönstret öppnas för en bättre färgplockningsprecision Vänster musklick kopierar den färgen till ett urklipp i ett fördefinierat format (inställning) Ändrar markör när du väljer en färg (kan stängas av) Färgväljaren är multimonitor / multi DPI medveten. Den respekterar bildskärmens gränser och förblir alltid i vyn (fördefinierade säkra zoner i en bildskärms övre, nedre, vänstra, högra sida)

0 Shares