Praktisk recension: Sony Cyber-shot QX10 och QX100 smarta objektiv

0 Shares

Vi tycker att den här nya idén från Sony är så galen att den kanske bara fungerar. Men inte för alla.

Tillsammans har Sonys linser skapat en ny typ av smarttelefontillbehör som eliminerar de hinder som är förknippade med smartphones och högkvalitetsavbildning. Genom att ladda ner all kraftfull fotografering bör de låta dig ta riktigt imponerande bilder från din befintliga telefon.

Å andra sidan kommer att lägga till en av dessa till din mobil inte att öka dess bilduppgifter i traditionell mening. QX10 och QX100 är mer besläktade med Wi-Fi-kameror än dumma tillbehör, och tar bara exakt vad de behöver från en tillhörande telefon. Avvägningen är den obestridliga delen av dem båda. Visst, att bära en QX-lins och smartphone är mindre arbete än att bära en premium kompakt och en smartphone, men mer än att säga bara att bära en Nokia Lumia 1020 (även om du nästan säkert får en bättre bild med en av Sonys).

Trots det är vi ganska förälskade i QX100 och QX10. Vi gillar Sonys tänkande: skruva på kompromisser, låt oss ta fantastiska bilder. Om du funderar på att göra köp för bättre selfies är de förmodligen inte tillbehör för dig, men om du vill ta din smartkamera färdigheter till nästa nivå kommer QX10 och QX100 att vara värda att kolla in.

Vi ger dig en fullständig recension så snart proverna är i.

0 Shares