Praktisk recension: ZTE Blade V, en fyrkärnig Android-telefon på £ 90 som är bättre än den har någon rätt …

0 Shares

Det här är ZTEs version av mellanklass och vi gillar det. Sitter under Grand Pro och Grand Memo phablet, Blade V: s mördarkomponent är att 1,2 GHz fyrkärnig Qualcomm-processor (ingen Snapdragon här, det är en MSM 8225Q) med 1 GB RAM. I våra händer i tid med telefonen, hoppa in och ut ur appar, använda kameran och svepa runt operativsystemet var alla superglatt. Att hoppa igenom HD-filmer och zooma runt på Google Maps kunde inte heller göra det.

En 4-tums 800×480-skärm kommer aldrig att oroa oss, oavsett hur billigt vi pratar, men Blade V: s skärm är en förnuftig storlek och om du inte är van vid superskarpa flaggskepp, ser filmer och spel ganska bra ut. Betraktningsvinklarna är fantastiska (det är en IPS-skärm) och det var lätt att se även med direkt solljus strömmande genom fönstret till handenheten.

Inga överraskningar att det är en 5MP-kamera på Blade V men i vårt korta spel var autofokus snabbt plus stillbilder såg klara och levande på skärmen. Det finns 4x digital zoom, ett panoramaläge och en framåtvänd VGA för att ta ironiska selfies också, men vi kommer att hålla ut på vår kameradom för ett fullständigt test.

0 Shares