Praktiskt med Motorola Moto E

0 Shares

Moto E: s 4.3-tums skärm är härlig med tanke på enhetens pris. Vid 960×540 blåste det oss inte precis bort med skarpa teckensnitt och skarp video, men i synnerhet har kontrasten pumpats upp och färgerna är ganska slående. Sida vid sida med Moto G är det inte lika ljust och betraktningsvinklarna är inte lika expansiva, men jämfört med tävlingen under 100 £ verkar det vara en utmärkt artist.

Motorola har hållit sig tro mot sitt löfte om att hålla enhetens Android KitKat 4.4-operativsystem så rent som möjligt – antalet tillägg, till exempel Motorolas nya platsbaserade varningstjänst, kan räknas på ena sidan. Det betyder att Moto E presenterar ett tydligt, snyggt och modernt gränssnitt. Android-purister kommer att slås.

Det finns dock en nackdel. Moto E: s 5MP-kamera är överväldigande, utan LED-blixt och tydligt korniga foton. Det finns ingen framåtvänd kamera alls.

Om din smartphone är din huvudsakliga snapper är det osannolikt att Moto E är något för dig – men det är som vi förväntade oss. Telefonfotografering var inte heller Moto G: s framkant, och på plussidan är kameraappen åtminstone ett enkelt knapptryckningsnummer.

0 Shares