Presskonferensens höjdpunkter för Ubisoft E3 2017

0 Shares

Efter att ha hållit ett öga på den absoluta hype som kommer in via Ubisofts Twitter under förprogrammet fyllde det mig definitivt med förväntan på vad de skulle tillkännage och avslöja. Jag hoppas bara till Gud att de inte hamnar i det vanliga löftet utan underlevererar fällan där de har befunnit sig tidigare

Låt mig säga det här. Nej, Ubisoft föll inte i den fällan, och de gav oss verkligen riktigt bra innehåll, men knappast något av det var spel. Istället undvek Ubisoft den alltför lovande fällan genom att hålla sig till mestadels filmtrailers. Liksom de andra konferenserna kommer vi dock att börja högst upp och diskutera varje avsnitt medan vi går.

Först på scenen var imalgumation som är Mario och Rabbids. Spelet introducerades av Shigeru Miyamoto själv vilket jag tyckte var mycket överraskande. Mario höll sig vanligtvis vid sin egen, men med lanseringen av Mario Run på iPhone, och nu detta, tillsammans med en karaktär som ursprungligen byggdes för Rayman, ser det ut som om Nintendo definitivt vill prova några nya saker. Mario + Rabbids är ett förenklat äventyrsspel som är uppdelat i två. Spelkartan och slagfältet. Combat är turbaserad och tar stort inflytande från sådana som X-Com. Det finns powerups under strid, nivå ups för att låsa upp nytt innehåll och taktik som ser att du får fördel på slagfältet. Det fanns inte mycket förklaring på huvudkartan förutom att Mario-kungariket är i jepordy. Allt vi såg med detta är Mario och två Rabbids klädda som Luigi och Peach springer runt och samlar mynt. Spelet är dock exklusivt för Switch, så det ligger fortfarande inom Nintendo.

Assassin’s Creed kom nästa, men det var bara i form av en filmtrailer, med Ubisoft som valde ett 30 minuters spelsegment när huvudkonferensen var klar. Inte säker på att jag håller med om det här steget, eftersom att se spel under själva konferensen verkligen skulle bygga hype. Kanske var det för att Ubisoft ville att konsumenterna skulle hålla fast vid liveströmmarna, jag har ingen aning. Trailern vi såg var en grundläggande film som introducerade oss till den nya Egypten-inställningen. Vi såg några djur slåss, en grupp slavar fick arbeta, jag antar att jag bygger pyramiderna och en del slowmotstrid. Spelet på 30 minuter i slutet av konferensen spenderades på att utforska en sjöstad. Vi såg en del strider, en uggla som kan spåra fiendens mål, mycket lik FarCry: Primal och till och med en söt liten katt i slutet som gillade huvudpersonen.

Besättningen förvånade mig. Jag trodde att det skulle bli ett annat öppet världsspel för bilar, men det faktum att du kan använda cyklar, inklusive smutscyklar, båtar, flygplan och terrängvagnar har verkligen gjort detta spel rättvisa. Jag tror att med den sista som var så misslyckad som den var, fick Ubisoft verkligen att lyssna på vad publiken ville ha. Med tips om en karriärutveckling från gatalopp till professionella banor, går The Crew i rätt riktning när det gäller spel. Det ser också fantastiskt ut med många platser att utforska. Fanns det också en antydan till Red Bull-märkta kämpe? När vi tittar på videon igen har vi fel, men de färgerna är mycket lika.

Nu var ett spel som jag såg så långt ut för att se lite mer av South Park: The Fractured But Whole. Återigen retades vi med en filmtrailer som glittrade med imponerande spel, men som helhet inte alltför imponerad. Det var egentligen inget vi inte redan hade sett. En smak av vad de nya färdigheterna är, eller någon utforskning av staden skulle ha varit riktigt kul att se, men jag antar att jag är South Park, och det faktum att The Stick of Truth var en enorm hit, behöver Ubisoft egentligen inte gräva att djupt in i den nya delen för att få lite hype.

När Frodo .. * ahem * Jag menar Elijah Wood dök upp i en trailer för den nya titeln Transference, det satte tillbaka mig lite. Vad gjorde han där? Överföring är uppenbarligen en upplevelse mer än ett spel. Ubisoft vill sätta dig in i en film och har skapat det som nästan verkar som en simulator för en verklig film. Det är en VR-titel som beror på slutet av året. De vill att du ska känna dig lika orolig i den verkliga världen som när du har headsetet på. Inte mycket tillkännagavs egentligen på titeln, men det verkade som om det var någon form av skräck / thriller-typ. Mer om detta är jag säker.

Skull & Bones fångade mitt öga. Piratsimulatortitlar blir något av en trend i år känner jag. Med spel som Corsair: Man Of War, tillkännagivandet av Sea of ​​Thieves under Xbox-konferensen och indiespel som fortfarande är under utveckling som Blackwake, har segling på högsäten fångats något. Spelet introducerades först med en mycket snygg filmtrailer som såg piratfartyg slåss, men sedan tog det en sväng till det sämre och visade oss vad som verkade som ett ganska tråkigt multiplayer-spel för att fånga skatten. Det finns flera typer av fartyg som kommer att hjälpa olika slags strider att befinna sig i eller nära håll, och du kan gå ombord på fiendens fartyg, även om det verkar som om du från speldemo är bara kaptenen som styr fartyget. Kraken-retningen i slutet tog dock tillbaka löftet. Den saken var enorm och läskig.

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska prata om det här nästa spelet men på äkta Ubisoft-sätt fanns det ett dansnummer för att introducera den nya delen av Just Dance. Men det fanns inget spel, ingen avslöjande, och bara en massa olika karaktärstyper inklusive en stor Panda som kastade ner sina bästa former. Åh, och Bebe Rexha dök upp för att låta oss veta att hon vill dansa med någon.

Har du någonsin spelat Coyboys och indianer som barn? Jag gjorde. Och med Eric Cartmans ord klädde jag på mig en del av min bästa cowboyskit och sprang runt på gatorna utanför mitt hus med låtsande vapen. Inte särskilt politiskt korrekt, men ändå var vi barn. South Park gör det, varför kan vi inte? Phone Destroyer är ett nytt mobilspel med dina favoritkaraktärer från South Park-serien. Det följer i samma trend som deras konsol motsvarigheter, med turbaserad strid, och Ubisoft retade också någon form av historia. Det var inte mycket information som gavs, förutom att den beror i år och har utlänningar, duvor, poliser och kukmagi i sig, vad det än är.

Ingen mans Skylanders eller som Ubisoft kallar det, Starlink visade nästa gång sin modulära spelmekaniker. Du ansluter ett plastfartyg till din styrenhet och uppgraderar dess delar med små modulära bitar för att skapa bästa möjliga fartyg. Uppgradera vapen eller motorer i farten så att du kan motverka de typer av fiender som du kommer att stöta på. Det enda som inte nämndes var kostnad. Min största fråga är hur mycket kommer varje modulär del att sätta tillbaka någon? Kommer de som ett paket eller måste du plocka upp bitarna en efter en. Spelet såg imponerande ut att hålla och det retades att vara tillgängligt på Nintendo Switch och Playstation 4.

Nu seriens stjärna och ett spel som jag ser så fram emot. FarCry 5! Efter att ha fått en trailer för några veckor sedan tack vare några läckor som kom direkt från Ubisoft-teamet, presenterades Far Cry 5 med en ganska fantastisk spelupplevelse. Du sitter fast i en back-water stad mitt i Montana. Vägarna är stängda, polisen är obefintlig och det finns ingen mobiltelefonsignal. En fanatisk kult har tagit över och dödat civila i staden. Det är ditt jobb, tillsammans med Grace Armstrong och din pålitliga hund Boomer att få ner denna kult. Vi träffade några andra karaktärer i tidigare trailers, men det här var mer ett spelsegment som visade vapenspel, med hjälp av Grace som övervakt, flygande flyg i intensiv låg till marken hundstrider och fordonsjakter. Enligt vad vi såg är karaktärsdialog alltid grusig som vanligt. Om den här trailern och spelet är något att gå med, tror jag att vi har ett års spel på våra händer, men jag är skeptisk. Ubisoft har fallit i den överlovade fällan för underleverans tidigare. Jag hoppas bara att det inte händer här.

Senast var en titel som vi inte har sett på 15 år. Beyond Good and Evil 2, en värld full av hybriddjur tillsammans med människor, som kämpar för överlevnad över expansiva galaxer. Dialogen är full av skämt och otroligt krass, som verkar passa dessa karaktärer ner till tee. Vi såg inget spel, och vad vi fick höra är att detta spel är inställt före Jades födelse. Vem Jade är har jag ingen aning om, men det känns som att det kan vara en prequel till originalet. De har under de senaste tre åren arbetat med den teknik som krävs för att bygga denna titel och har redan en fungerande lekplats. Ubisoft leder människor att gå med i Space Monkey-programmet för att göra Beyond Good and Evil tillsammans med Ubisoft-utvecklingsteamet. Åh, och Michel Ancel, kreativ chef på Ubisoft Montpellier har lite gråt på scenen. Om det inte är en intensiv passion för det varumärke han arbetar för vet jag inte vad som är.

0 Shares