Programvaruöversikt: EaseUS Data Recovery Wizard för att återställa förlorade data

0 Shares

Om du någonsin har befunnit dig i den absoluta labyrinten för att återställa raderade filer och antar att de är onödiga i första hand, då är du på rätt plats, för den här recensionen om EaseUS Data Recovery Software kommer att lösa mycket av dina data förlorar problem. EaseUS är en snabb, intuitiv och pålitlig lösning för att återställa alla dina raderade filer. Programvaran har hyllats av TopTenReviews, Softonic, CNET, Softepedia och många andra för sin minimalistiska och effektiva dataåterställning. Programvaran släppte först marknaden för 12 år tillbaka, och sedan dess har den justerats många gånger, vilket gör det bättre med varje ny version.

EaseUS är tillgängligt för Windows och Mac OS X, men för den här granskningen kommer vi bara att titta på EaseUS-funktionerna i Windows-versionen.

dataåterställning

Låt oss ta en titt på några toppfunktioner i denna kostnadsfria programvara för dataräddning.

    Du kan återställa obegränsad data

EaseUS Data Recovery Software finns i några olika versioner. Den kostnadsfria dataåterställningsversionen har ett tak på de återställda data på 2 GB, medan du med premiumversionen kan återställa så mycket data som du vill. Premiumversionen är en engångsversion av livstiden tillsammans med gratis livstidsuppdateringar.

    Du kan återställa alla typer av filer

Det finns knappast en filtyp som EaseUS inte kan återställa. Du kan återställa foton, videor, zippade filer, kontordokument och mycket mer.

    Maximalt stödda enheter

EaseUS-programvara för filåterställning kan användas för att återställa raderade filer från bärbara datorer, hårddiskar, SDD-datorer, stationära datorer, externa lagringsenheter och USB-enheter.

Flera funktioner:

Medan de ovannämnda är de vanliga funktionerna som du kan hitta på annan gratis dataräddningsprogramvara, är EaseUS bättre, och de har bevisat det genom sin överlägsna prestanda och funktioner.

Det här är några andra skäl att välja EaseUS-programvara för dataåterställning framför andra:

Återställ förlorade partitioner:

Om du har tappat en partition kan EaseUS hjälpa dig att återställa det.

dataåterställning

Återställ media när din dator inte kan starta

Problemet med annan programvara för återställning är att de kräver att systemet ökar. Om ditt system inte startar, måste du installera om operativsystemet på din dator, och det kan till och med kräva att du formaterar enheten. Om det är så kan du förlora viktiga data som kanske inte kan återställas någonsin.

EaseUS låter dig dock återställa data även när ditt system inte startar. Du måste dock prenumerera på den här funktionen separat.

Pausa skanning

Om du måste ta en kopp kaffe eller göra några sysslor kan du pausa skanningen, spara de återställda data och återuppta skanningen när som helst senare. Detta är en mycket värdefull funktion, särskilt när du vet att dataåterställning kan ta timmar för en fullständig genomsökning.

Djup skanning

En snabbsökning kan användas när du vill skanna igenom de nyligen raderade filerna. Du kan dock inte återställa alla förlorade filer med en snabb genomsökning och det är när Deep Scan sparkar in och ger dig en omfattande dataåterställning.

EaseUS är intuitivt att använda. Mycket av processen är självförklarande och kräver att man klickar på knappar som “Scan”, “Recover” och “Save”. Det är också ett bra valuta för pengarna, särskilt när du inte kan riskera att förlora data.

Vad tycker du om EaseUS dataåterställningsprogramvara? Låt oss veta i kommentarerna.

0 Shares