ProtonVPN lanserar obegränsad gratis VPN-tjänst för Android

0 Shares

ProtonVPNs gratis VPN-tjänst fick en mycket stenig start när den lanserades för 7 månader sedan. Efterfrågan var sådan att gratisanvändare fick en väntelista, där de försvann i månader innan de ens såg en inbjudan. Företaget sorterade saker så småningom, och idag expanderar det ProtonVPN ytterligare genom att föra tjänsten till Android.

Om du är orolig för att använda en gratis VPN, säger företaget att du inte borde vara det. Den kostnadsfria tjänsten finansieras av betalda abonnenter och subventioneras av ProtonMail, vilket innebär att det inte finns några annonser och användardata kommer inte att säljas för att betala för det.

“Det är viktigt att göra verktygen som skyddar integritet och frihet online allmänt tillgängliga”, säger ProtonMail grundare Dr. Andy Yen, “av denna anledning släpper vi ProtonVPN på Android gratis, utan bandbreddsgränser eller andra datakapslar. “

ProtonVPN bygger på företagets säkerhetsupplevelse och har en Secure Core-arkitektur som leder trafik genom flera krypterade tunnlar i flera länder för att bättre försvara sig mot nätverksbaserade attacker. Den har också sömlös integration med Tor anonymitetsnätverk.

“Stark kryptering och integritet är en social och ekonomisk nödvändighet. Denna teknik skyddar inte bara aktivister och dissidenter, den är också nyckeln till att skydda demokratin i den digitala tidsåldern”, säger Yen. “Det finns 2 miljarder Android-användare över hela världen, och att kunna ge var och en av dem åtkomst till säkert Internet är en viktig milstolpe i vårt uppdrag att göra integritet på nätet verklighet igen för alla internetanvändare.”

Du kan ladda ner ProtonVPN för Android från Google Play nu.

0 Shares