Rachio 3 Smart Sprinkler Controller får Apple HomeKit-stöd

0 Shares

Som en förorts husägare ger mig inget mer glädje än att ha en trevlig trädgård. Ja, det kan vara hårt arbete att klippa gräsmattan, kratta löv och dra ogräs, men det är helt värt det. Tidigare i år installerade jag till och med Rachio 3 Smart Sprinkler Controller för att mer vattna mitt gräs på ett mer intelligent sätt, och jag blev mycket imponerad. Inte bara gör det att min gräsmatta ser bra ut, men det sparar mig också pengar. Hur? Det vet att hoppa över vattnet baserat på vädret – inga fler sprinklers i regnet!

Tro det eller inte, från och med idag blir Rachio 3 ännu bättre. Nej, företaget uppgraderar inte hårdvaran. Egentligen förbättras det tack vare helt nya Apple HomeKit-support! Ja, ägare av iPhone, iPad, HomePod eller andra Apple-enheter kan nu styra Rachio 3 med antingen HomeKit-appen eller Siri.

LÄS OCH: Rachio 3 Wi-Fi Smart Lawn Sprinkler Controller med Alexa-stöd [Review]

“Kunder som köper den nyligen lanserade Rachio 3 Smart Sprinkler Controller kan nu styra den och alla deras favorit smarta hemapparater med hjälp av Apple Home-appen eller genom att fråga Siri. Exklusivt för de utökade hårdvarufunktionerna i Rachio 3, ger Apple HomeKit-integrering också husägare för att kontrollera sina sprinklers genom att prata med Siri på vilken iOS-enhet som helst, Apple TV, Apple Watch eller HomePod – även när de är hemifrån, säger Rachio.

LÄS OCH: Rachio lanserar smart trådlös flödesmätare för att upptäcka sprinklerläckage

Chris Klein, VD och grundare av Rachio förklarar: “Vi är glada att kunna ge HomeKit-stöd till Rachio-kunder. HomeKit-användare har redan ett smart hem, och nu kan de också ha en smart trädgård. Rachio-konsumenter har bett om HomeKit integration, och vi är glada att kunna leverera det till dem med vår nya Rachio 3 Smart Sprinkler Controller. “

LÄS OCH: Wemo Mini Smart Plug nu kompatibel med Apple HomeKit – ingen brygga behövs!

Rachio delar följande fördelar med detta nya HomeKit-stöd.

Enkel installation På bara några minuter är Rachio 3 igång i Apple Home-appen.
Enkel kontroll via app eller röst Rachio 3 kan styras med Apple Home-appen på iPhone eller iPad eller med Siri på vilken iOS-enhet som helst, Apple TV, Apple Watch eller HomePod.
Fjärranslutning HomePod och Apple TV möjliggör fjärråtkomst till Rachio 3 när som helst, var som helst.

Om du äger en Rachio 3 kan du länka den till HomeKit idag – ingen väntan! Varför ska du använda HomeKit istället för Rachio-appen? Enkelhet. Du kan länka alla dina HomeKit-kompatibla smarta hemenheter och styra dem med en central app.

0 Shares