Rapportera: Apple lanserar tre iPhones senare i år

0 Shares

Apple Store tecken

Efter framgången med iPhone X väntar teknikvärlden på att se vad Apple har i ärmen nästa – och med nya enheter som förväntas tillkännages i mitten av september borde vi inte behöva vänta för länge för att ta reda på det. Nu föreslår en ny rapport att vi nästa månad inte bara ser en eller två nya iPhones … utan tre.

Med hänvisning till “personer som är bekanta med saken” säger Bloomberg att Apple är inställd på att lansera inte mindre än tre telefoner med helskärmsutseendet på den nuvarande iPhone X. Triotelefonerna har utformats för att ha ett bredare tilltal med ett bredare utbud av prissättning, säger källor.

Se även:

Den som hoppas på ett prisfall kommer sannolikt att bli besviken – åtminstone något. Apple sägs fortsätta höja genomsnittspriset för sina telefoner, men ett bredare utbud av telefoner med olika funktionsuppsättningar kommer att erbjuda ett antal ingångspunkter. Så hur kommer de tre iPhonerna att vara?

På toppen av sortimentet, säger Bloomberg, finns en 6,5-tums OLED-modell som internt kallas D33. Bortsett från storleksökningen sägs hårdvaran vara mycket densamma som nuvarande modeller – inklusive glasets baksida och kant i rostfritt stål – även om en snabbare processor är mycket troligt. På mjukvarusidan av saker säger Bloomberg att det kommer att vara möjligt att köra två appar sida vid sida. D32 förväntas också, en 5,8-tums uppgraderad version av den nuvarande iPhone X.

Man tror också att det finns en billigare modell planerad som kommer att behålla utseendet på iPhone X. Känd som N84 förväntas detta ha en 6,1-tums skärm, men den här gången blir det bara LCD. Användningen av aluminium istället för rostfritt stål hjälper också till att hålla kostnaderna nere i denna iPhone 8-ersättning. Som det har varit fallet med tidigare billigare iPhones sägs den här handen ha många färgalternativ.

De större telefonerna kommer att ha dubbla SIM-kort i vissa regioner, men det är ännu inte känt vad var och en av handenheterna kommer att kallas.

Bildkredit: MikeDotta / Shutterstock

0 Shares