Rayman Legends Review

0 Shares

Du har mycket att leva upp till när de kallar dig en legend – och Rayman har funnits så framgångsrikt så länge nu att jag tror att det är en välförtjänt tagg.

Nu när Rayman Legends är med oss ​​är det lätt att se hur det namnet har uppstått. Det går på samma sätt som de ursprungliga Sonic-spelen – eller till och med lite Mario.

Sidrullning som går upp och ner också. Det finns cirka 12 till 15 timmars roligt spel på skivan och det känns inte så repetitivt.

Kvaliteten och glansen i animationen är ganska fantastisk över de fem världar du får utforska. Faror finns i nästan varje steg, så du behöver lite djup koncentration för att snygga dina rörelser snyggt.

Det finns viss handhållning, men det finns mycket att göra när man korsar de fällbelastade landskapen.

Och vi gillar att utforska snarare än att bara visa vägen och gå vidare med det utan omvägar alls. Det är inte en öppen värld, men det är kul att söka efter hörn.

Det finns också en del samarbetsåtgärder att göra och det finns gott om spara poäng, vilket borde minska den frustration som kan utvecklas på grund av tidpunkterna för dina rörelser.

0 Shares