RED Hydrogen One är en super dyr holografisk smartphone

0 Shares

RÖD Hydrogen One

Det är svårt att bli upphetsad över en ny smartphone idag, men RED: s nya Hydrogen One kanske bara väcker ditt intresse. Vad gör det så speciellt? Den har en ny skärm som använder nanoteknik för att leverera en holografisk upplevelse.

Med RED: s egna ord har Hydrogen One: s “näthinnanivande skärm nanoteknik som sömlöst växlar mellan traditionellt 2D-innehåll, holografiskt multi-view-innehåll, 3D-innehåll och interaktiva spel.” Den rubrikfunktionen är så viktig att RED faktiskt inte har brytt sig om att säga så mycket om vilka andra specifikationer Hydrogen One har. Åh, och inga glasögon behövs.

Det säger något, för RÖD är mest känd för att göra några riktigt galna kameror som kostar en arm och ett ben och ger enastående videokvalitet. Du ser en liten kamerapump på baksidan, men ingen information om vilken typ av specifikationer den har, vilket är mycket ovanligt.

Och det är inte som att den här smarttelefonen är billig. Nej. Hydrogen One börjar på 1 195 $, vilket ger dig aluminiummodellen med en USB Type-C-kabel och adapter i lådan. RED säger att det också kommer att kasta in en “speciell liten token” om du beställer en tidigt. Åh, och om du vill finns det också en titanversion på 1 595 dollar.

Det priset kan verka brant, men tro det eller inte, RÖD kommer inte ens att garantera för när det släpps. Vad företaget är säker på är att det “INTE kommer att kunna fylla all beställning i tid på grund av att produktionsbegränsningar visas.” Jag slår vad om att du inte heller förväntade dig att höra det. Åh, och om du vill ha en måste du vänta till minst Q1 2018. Prata om ett åtagande.

Det finns några andra intressanta saker om det, som det faktum att det kommer att vara upplåst och kör Android. RED säger också att det kommer att kunna hantera RED Hydrogen 4-View-innehåll, stereo 3D-innehåll och 2D / 3D VR, AR och MR-innehåll. Att Hydrogen 4-View-innehåll som RED nämner innehåller filmer, spel och andra saker som förmodligen kommer att vara tillgängliga när Hydrogen One kommer i butikshyllorna.

Detta är det mest ovanliga produktmeddelandet som jag har sett på flera år, ingen tvekan om det.

0 Shares