Redmi K30-serien presenteras den 10 december

0 Shares

I Kina, Xiaomis undermärke Redmi har börjat ta sitt oberoende och erbjuder nu flaggskepp som Redmi K20. Varumärket är nu redo att presentera Redmi K30, sin första smartphone 5G. Idag har chefen för Redmi och VP för Xiaomi Lu Weibing publicerat ett inlägg på sin Weibo-profil som meddelar att den 10 december kommer de att hålla ett evenemang i Kina där Redmi K30 kommer bli presenterad.

Redmi K30 blir den första 5G-smarttelefonen från Redmi-märket. Det har tidigare bekräftats att inkludera två främre kameror, som är placerade i skärmens övre vänstra hörn. De tidigare Redmi K20 och K20 Pro säljs internationellt under varumärkena Xiaomi Mi 9T och Mi 9T Pro, och det är möjligt att Redmi K30 också kommer att finnas tillgängligt senare under varumärket Xiaomi.

Qualcomms 7-serie systemchip finns i Redmi K30. När det gäller 5G-nätverksanslutning har det bekräftats att Redmi K30 inte bara stöder den icke-fristående versionen (NSA), som fortfarande är baserad på 4G-nätverk utan också nästa generations fulla 5G, fristående (SA).

Nyligen avslöjade läckor från Redmi K30 också en bildförhållande på 20: 9 på 6,66 tum, 2400 x 1080 pixlar och en snabb uppdateringsfrekvens på 120 Hertz, vilket fortfarande är extraordinärt. Rykten säger att Redmi K30 också skulle ha en fingeravtrycksläsare på sin sida och möjligen Sonys nya IMX686 kamerasensor.

Tjänstemän har också sett nya telefoner från Xiaom med laddningsstöd på 30 och 66 watt. Vid sidan av Redmi K30 förväntas också Redmi K30 Pro, som kan vara den senare. Resten av specifikationerna är okända, men troligen kommer företaget, från och med nu på dagen för presentationen, den 10 december, att dela med sig av detaljer om vad de säger kommer att vara den billigaste 5G-mobilen.

Läs också: MIUI 11 Nytt skrivbordslådeläge släppt i Xiaomi Store

Glöm inte att följa oss på vår Facebook-grupp och sida för att hålla dig alltid medveten om de senaste framstegen, nyheter, uppdateringar, granskning och giveaway på smartphones, surfplattor, prylar och mer från framtidens teknikvärld.

0 Shares