Redmi Note 7-sidan “Meddela mig” går live på Flipkart

0 Shares

På senare tid har Xiaomis undermärke Redmi retat den kommande lanseringen av Redmi Note 7 på alla sina sociala medieplattformar. Särskilt bekräftas att handenheten anländer den 28 februari till landet. Nu har alternativet ‘Meddela mig’ nu gått live för Redmi Note 7 på Flipkart.

Med detta sagt kan intresserade konsumenter prenumerera på Meddela mig-knappen för att få information om alla uppdateringar relaterade till lansering, tillgänglighet, prissättning, erbjudanden och mer. Visst kommer Redmi Note 7 att vara exklusiv för e-handelsjätten Flipkart.

Dessutom finns det rykten som tyder på lanseringen av Redmi Note 7 Pro vid sidan av Not 7. Den förra förväntas också få en fingeravtrycksläsare på skärmen. Hur som helst, vi har ännu inte hört några officiella formuleringar på samma.

Redmi Note 7 Specifikationer, funktioner

Xiaomi Redmi Note 7 har en stor 6,3-tums LTPS-skärm med en full HD + upplösning på 1080 × 2340 pixlar. Den har också ett bildförhållande på 19,5: 9 tack vare det lilla dagg-droppskåran på toppen. Panelen visar dessutom en ljusstyrka på 450 nit, 84% NTSC-färgskala och Corning Gorilla Glass 5 med 2,5D böjt glasskydd på toppen. Xiaomi hävdar att den har ett förhållande mellan skärm och kropp på 84%.

Under huven drivs enheten av Qualcomm Snapdragon 660 SoC klockad vid 2,2 GHz, i kombination med Adreno 512 GPU. Handenheten finns i 3/32 GB, 4/64 GB, 6/64 GB RAM och lagringsvarianter med möjlighet att expandera ytterligare upp till 256 GB med ett microSD-kort. Från och med nu har vi ingen bekräftelse på vilka varianter som kommer till Indien.

I optikavdelningen får not 7 en dubbelkamerainstallation på baksidan. Installationen innehåller en 48-megapixel Samsung GM1-sensor. Den används för att mata ut 12 MP-bilder med stora 1,6 μm pixlar och realtids HDR. Det finns också en 5 megapixel djupsensor för porträtt. På framsidan har vi en 13 megapixel selfie-shooter med AI-ansiktslås, AI-smart skönhet och andra snygga AI-funktioner.

Redmi Note 7 kör MIUI 9 baserat på Android Oreo. Framför allt stöds den av en massiv 4000 mAh med en USB-laddningsport av typ C och en standard 5V / 2A-laddare i lådan. Icke desto mindre stöder enheten också Qualcomm Quick Charge 4.0 med laddningsstenar som stöds.

Sensorer ombord består av ett gyroskop, accelerometer, avståndssensor, elektronisk kompass, omgivande ljus och en infraröd sensor. Slutligen inkluderar anslutningsalternativen Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac, Bluetooth v5, 4G VoLTE, GPS, A-GPS, GLONASS, en USB Type-C-port och ett 3,5 mm ljuduttag.

0 Shares