Redux Sound ReduxBuds TWS med ANC-recension – Vi är helt imponerade!

0 Shares

Om du inte visste det, gick ReduxBuds nyligen enormt på Kickstarter genom att höja över 50 000 på bara de första finansieringsdagarna. Dessa öronsnäckor erbjuder brusreducerande och stereokvalitetsljud i ett paket som är överkomligt och lätt. Dessutom är ReduxBuds också utrustade med de senaste AI-drivna ANC-lägena och en extraordinär 100-timmars batteritid med 10 timmars kontinuerlig uppspelning). Därför har vi listat några skäl till varför du bör överväga att köpa dessa fantastiska öronsnäckor.

Fenomenal ljudkvalitet

Vi fick nyligen händerna på ett par ReduxBuds, och pojke, vi var helt imponerade. Efter att ha lyssnat på lite EDM på dessa öronproppar kan vi säga att brusreducering och ljud är imponerande. Tack vare grafen-drivrutiner, som är nästan 40 procent större än de som finns i liknande prissatta trådlösa öronproppar. Dessa större drivrutiner gör verkligen en enorm skillnad när det gäller ljudklarhet, särskilt bas. Så vad du får med Redux Buds skulle vara en övergripande ljudkvalitet som definitivt kommer att växa på dig, även om du föredrar hög och bastung musik.

Utmärkt brusreducering

ReduxBuds är utrustade med ett helt nytt AI-driven aktivt brusreduceringssystem. Den har smarta ANC-lägen som är exceptionella när det gäller att isolera och blockera brus. Så oavsett om du tränar eller bara försöker koncentrera dig på ditt arbete kommer ReduxBuds att göra ett fenomenalt jobb för att avveckla bakgrundsbrus. Jämfört med Apple AirPods Pro, packar dessa öronproppar en extra 10 dB brusreducerande effekt, som du kommer att märka direkt när du sätter på dem. I själva verket kan man kalla det en komplett spelväxlare inom brusreduceringsteknik.

Dessutom finns det ett lättillgängligt transparensläge om du inte vill blockera yttre buller helt. Nu tillåter det att naturliga ljud runt din miljö kommer in, så att du kan lyssna på dina arbetsplatskonversationer eller beställa en måltid under pausen utan att behöva ta ut dessa öronproppar.

100 timmars batteritid

En annan distinkt aspekt av ReduxBuds TWS-öronsnäckorna är batteriets livslängd, vilket sätter andra liknande prissatta öronsnäckor under grovt vatten. ReduxBuds lovar att leverera en branschledande 100-timmars batteritid. Företaget hävdar att användningen av grafenhögtalare gör Redux Buds mer energieffektiv. Och i kombination med ett batteri med hög kapacitet kan du njuta av 10 timmars kontinuerlig ljuduppspelning. Dessutom kan du få ytterligare 90 timmars juice från laddningsfodralet. För att inte nämna, fallet stöder också snabb laddning, så du får mer än 3 timmars användning från öronsnäckorna med bara 15 minuters laddning.

Bekväm passform

ReduxBuds är oklanderligt utformade med tanke på den vetenskapliga noggrannheten i öratets form och konturer. Därför passar dessa öronsnäckor jämnt i varje örons primära ås, för en effektiv tätning som ger dig en bättre ljudupplevelse. Denna designaspekt låter dig också använda dem på ett enkelt sätt, oavsett om du går, tränar eller till och med springer utan obehag eller bekymmer. Den ergonomiska designen och passformen gör att du kan bära dem under längre perioder utan obehag, trötthet eller svettningar i eller runt öronen.

Prisvärd pris, bra kvalitet

Tja, du kan bara inte få alla ovanstående funktioner och fenomenala prestanda till denna prispunkt från något annat märke, vilket gör ReduxBuds till ett absolut rekommenderat köp. Dessutom är dessa öronproppar klassade enligt en IPX5-standard för vattentålighet, vilket betyder att de är bra även under tuffa förhållanden.

Kolla de coola ReduxBuds här!

0 Shares