Registrera dig för att betatesta Android Pie på OnePlus 3 och 3T

0 Shares

OnePlus cubelogo

OnePlus har en anständig inspelning av att stödja sina telefoner längre än de flesta andra företag, driva ut säkerhetsuppdateringar och till och med operativsystemuppgraderingar långt bortom den punkt där andra tillverkare har låtit sina handenheter falla vid vägkanten.

Efter att ha rullat ut Android Pie till OnePlus 5 och 5T dröjde det inte länge innan vi fick veta att företaget inte hade glömt bort ägare av äldre telefoner. Nu kan du registrera dig för att delta i ett betaprogram för att testa Android Pie på din OnePlus 3 eller 3T före den förestående lanseringen av den Pie-baserade OxygenOS 9.

Se även:

Förra året meddelade OnePlus att det inte skulle släppa Android 8.1 till OnePlus 3- och 3T-ägare, och att det istället skulle hoppa över Oreo till förmån för Pie. Företaget har redan börjat driva ett stängt beta-testprogram i Kina och nu görs det tillgängligt globalt.

Du har inte så mycket tid att registrera dig – bara förrän imorgon – så du måste gå snabbt om du är intresserad av att delta. För att engagera dig, gå till registreringssidan och slutför undersökningen (ledtråd: se till att du anger att din OnePlus 3 / 3T är din primära enhet). Du måste sedan luta dig tillbaka och vänta för att se om du har valts.

Om du inte vill riskera att köra beta-programvara på din telefon måste du bara vänta lite på den officiella lanseringen av Pie. Åtminstone vet du nu att arbetet pågår.

Bildkredit: I Green / Shutterstock

0 Shares