Registrera dig med The Lab så kan du få en OnePlus 6T tidigt

0 Shares

OnePlus 6T-logotyp

Om du är ett fan av OnePlus-telefoner kanske du gillar idén att få tag på OnePlus 6T inte bara gratis utan före den officiella lanseringen.

Som en del av sitt marknadsföringsprogram har OnePlus öppnat Labbet – som det har gjort med tidigare modeller av sina telefoner. Detta ger dig möjlighet att registrera dig för att granska telefonen, vilket innebär att du får en gratis!

Se även:

Att få en gratis telefon är dock inte utan strängar. Att helt enkelt lägga fram ditt namn räcker inte för att garantera att du till exempel får en OnePlus 6T. Faktum är att det bara är tio personer som kommer att väljas av OnePlus.

Och de lyckliga mottagarna får inte bara telefonen – de förväntas granska enheten och dela sina tankar på OnePlus-forumen med resten av samhället.

Om du är intresserad kan du gå till The Labs registreringsformulär. Applikationerna är öppna fram till 8 oktober och du måste ge ett urval av dina granskningsförmåga genom att låta OnePlus veta vad du tycker om din nuvarande telefon.

Oroa dig inte om du inte är en av de lyckliga tio. OnePlus säger: “din post läggs till automatiskt i en intern lista över reservgranskare. Vi förbehåller oss rätten att kontakta reservgranskare för ytterligare granskningsändamål under urvalsperioden”.

0 Shares