Registrera dig som en Microsoft Edge betatestare för att testa den nya Chromium-baserade versionen av webbläsaren först

0 Shares

Microsoft Edge Insider

Microsoft bekräftade nyligen att de planerar att överföra sin Edge-webbläsare från EdgeHTML-motorn till Chromium, omfattar öppen källkod, ger Chrome-tillägg och mer. Att göra en så stor förändring kräver uppenbarligen mycket testning, och Microsoft ger dig chansen att engagera dig via Microsoft Edge Insider-programmet.

Företaget har redan Windows Insider-programmet för personer som vill få tag på nybyggnader av Windows 10 tidigare än de normalt skulle, men detta är ett åtagande som inte alla är villiga att registrera sig för. Nu har Microsoft lanserat ett betaprogram för Microsoft Edge så att du kan testa tidiga byggnader och hjälpa till att forma webbläsarens framtid.

Se även:

Microsoft har gjort en uppmaning till “alla utvecklare och tinkers” att engagera sig i Microsoft Edge Insider-programmet. Det lovar att “dina röster hjälper oss att forma nästa version av Microsoft Edge” och registreringen innebär att du kommer att få veta om tillgängligheten av förhandsgranskningsbyggnader så att du kan prova dem innan någon annan – och, naturligtvis, ge respons.

Det finns inget ord om när den första Chromium-baserade versionen kommer att visas, så det bästa sättet att ta reda på är att registrera sig. Gå över till Microsoft Edge Insider-sidan, ange ditt namn, e-postadress och land och luta dig tillbaka och vänta för att höra mer.

0 Shares