Remo Video File Recovery Software Review

0 Shares

Förlusten av data är en av de värsta sakerna vi kan uppleva när vi arbetar på datorn, även om det inte är så vanligt och ofta händer av misstag. Ingen är undantagen från att förlora viktiga filer på grund av systemfel, hårddiskfel eller oavsiktlig radering.

Personligen har jag tappat några foton och videor av stort värde på grund av den dåliga vanan att använda Shift + delete för allt. Lyckligtvis finns det otaliga program på marknaden för att återställa raderade filer.

Genom att undersöka lite på Internet upptäckte jag ett utmärkt program som har räddat mitt liv ett par gånger, särskilt i ett fall där jag nästan tappade hundratals GB data från en hårddisk som konverterades till Raid-format. Det är därför jag idag vill dela den här lösningen för att återställa filer enkelt och snabbt.

Remo Recover är en programvara för återställning av HD-video, mycket användbar när du räddar filer som nyligen raderats i datorn. Det fungerar också i komplexa dataförlustsituationer, som att av misstag installera om operativsystemet, ta bort partitioner eller partitioner i RAID-format. Om hårddisken har dåliga sektorer när du använder programmet kan du skapa en felfri skivavbildning och sedan återställa filer.

Denna programvara har en gratis version som låter dig återställa upp till 1 GB raderade filer. Om du behöver återhämta dig mer eller har mer allvarliga problem kan du köpa någon av de tre betalningsversionerna som jag kommer att sammanfatta nedan.

När du behöver återställa mer än 1 GB filer som du raderat av misstag, som har gått förlorade vid klippning och klistra in, eller som ett strömavbrott eller defragmentering inträffar, kan du välja grundversionen av programvaran som kostar av $ 39,97.

Om du har tappat betydande mängder multimediafiler som foton och videor rekommenderar jag att du köper medieversionen som kostar 49,97 $ och låter dig fokusera återställningen på bilder, ljud- och videofiler. Du kan också återställa multimediafiler, data från formaterade minneskort och foton i RAW-format.

I de mest extrema fallen kan du skaffa Pro-licensen för denna Remo-programvara för återställning av hårddiskar, med den kan du återställa data från förlorade partitioner, formatera partitioner eller konverteras till RAID-format. Denna version kostar 99,97 USD.

Jag hoppas att om du har tappat bort data från din hårddisk kommer du att återställa den snart med denna utmärkta programvara. Glöm inte att dela detta inlägg med de som kan vara intresserade.

0 Shares