Robust vattentät Moto G Forte-läckage

0 Shares

Moto G är Stuffs ‘bästa bang-for-buck’-smartphone på jorden, och det ser ut som Motos populära lilla Android-mobil kan få en tuff makeover.

Pålitlig Twitter-läckare @evleaks har avslöjat en bild som visar en märkbart tjockare Moto G-variant som heter Moto G Forte.

Standard G är redan lite fett runt midjan och G Forte ser ut som om den har samlats upp ännu mer, förmodligen blir den mer slagfast i processen.

Sidovolym och strömbrytare verkar också täckas som en del av en enda förseglad enhet, vilket tyder på att G Forte hoppar in i det expanderande vattentäta poolpartiet tillsammans med Sony Xperia Z2 och Samsung Galaxy S5.

Specifikationer, priser och släppinformation är fortfarande ett mysterium i detta skede, men vi skulle vara mycket glada om G Forte landade med samma specifikationer som originalet G, som inkluderar en fyrkärnig processor, 4,5-tums 720p-skärm och Android 4.4 KitKat .

Om Moto lyckas slänga in en bättre kamera och behålla den låga prislappen kan Xperia Z1 Compact ha en seriös konkurrens, med tanke på Moto G: s betydligt lägre pris.

LÄS MER: Motorola Moto G recension

[@evleaks]

0 Shares