ROK Mobile lanseras i Storbritannien

0 Shares

ROK Mobile lanserar det första telefon- och musikstreamingpaketet någonsin i Storbritannien.

ROK Mobile är en SIM-bara tjänst och kommer att erbjuda brittiska konsumenter musikstreaming, obegränsat telefonsamtal, obegränsade texter och 4 GB data varje månad. Simfria alternativ är nu ett populärt alternativ till traditionella månadsplaner, eftersom mobilerna varar längre och kostnaden för månadsplanerna fortsätter att stiga.

En unik funktionalitet i erbjudandet är ROK Mobils musikstreamingtjänst, som gör det möjligt för användare att välja från en katalog med över 20 miljoner låtar.

Som nämnts ovan kostar det tillgängliga kärnpaketet £ 24,99 (endast sim / månadskontrakt) och inkluderar:
– Obegränsade samtal
– Obegränsade texter
– 4 GB data

För de som vill testa vattnet finns ett “testkörning” -paket tillgängligt för 9,99 £ (en gång) och inkluderar:
– 250 minuter
– 500 texter
– 500 mb data
– 14 dagars musikservice

ROK Mobile har avtal med alla de stora etiketterna, inklusive Universal, vilket innebär att konsumenterna kommer att kunna få sina Katy Perry, Kanye West och Eminem fix samt specialkurerat innehåll, musiknyheter och info. Åh, det här är en 100% gratis musiktjänst.

ROK Mobils musikströmningsapp är exklusivt tillgänglig för sina kunder och gör det möjligt för användare att söka och strömma alla låtar, skapa spellistor och ladda ner musik för att lyssna när ingen dataanslutning är tillgänglig. Tjänsten för streaming av musik drivs av 7Digitial.

För mer info och för att köpa en ny sim, besök den officiella webbplatsen nu ROK Mobile

0 Shares