RÖK skyddar din Apple-, Samsung- eller Google-telefon med ett fodral av äkta sten [Review]

0 Shares

Meteor

Även om jag älskar utseendet på min Jet Black iPhone 7 kan jag ibland vara lite klumpig, så jag kommer alltid att skydda den med ett fodral. Det finns gott om val av telefonfodral där ute, men mina nya favoriter – med viss marginal – är de från RÖK-samlingen.

De senaste fallen från WÜD är gjorda med äkta sten som skördats från ett skifferbrott. Bitarna skivas tunt, så att de inte lägger mycket vikt på din enhet (cirka 1,2 oz / 34 gram), och var och en är handgjord och unik. Fodralet är inte heller exklusivt för iPhone – du kan köpa dem till många Samsung-modeller, Google Pixel-telefoner och LG V20.

WÜD erbjuder ett urval av stilar – Space, Meteor, Aztec, Mars, Crater, Canyon och Volcanic. Namnen återspeglar stenens utseende, inte ursprunget, och om du hittar en du gillar kan du se tre variationer för att få en uppfattning om hur ditt fall kommer att se ut.

Ett telefonfodral tillverkat av sten låter förmodligen inte som det smartaste av rörelser, men faktiskt är själva fodralet tillverkat av ett gummerat stötdämpande material. Skivskivan är precis på baksidan.

Att få din telefon i fodralet är lättare än de flesta, eftersom det gummerade materialet är töjbart och det finns en upphöjd läpp för att skydda skärmen.

Jag fick tre exempelfall – två för iPhone 7 (Meteor och Space) och ett för iPhone 7 Plus (Volcanic) – och jag gillar dem alla. Meteor har dock tillbringat mest tid på min telefon och resulterat också i de mest (positiva) kommentarerna från människor.

ROK-fodral

Det finns definitivt en känsla av kvalitet i RÖK-kollektionen, inklusive i förpackningen som ser ut som ett vitrinskåp. WÜD beskriver sin samling som hållbara konstverk, och jag håller med om det.

RÖK-fallen ser inte bara bra ut, de har fördelen att de är halkskyddande. Jag kommer att vara ärlig och erkänna att den grova strukturen tar lite att vänja sig vid. Inledningsvis kändes det lite som att jag hade limmat lite sandpapper på baksidan av min telefon och jag var orolig för att skrapa en yta när jag lade ner den på ett bord eller av bitar av sten som flakade, men faktiskt behandlas skiffer med ett skyddsmedel så det kommer aldrig att bli ett problem. Nu när jag byter tillbaka, kort, till ett annat fall, känns det konstigt för mig. Det är underhållande hur snabbt vi anpassar oss till förändringar.

Lådorna prissätts till rimliga $ 39,95 med gratis frakt över hela världen (WÜD gör också trälådor från 29,95 $). Du kan bläddra i hela samlingen och köpa dem härifrån. Om du har en favorit, låt mig veta vilken i kommentarerna nedan.

ROK-samling

0 Shares