Roto VR vann bara ny investering

0 Shares

Roto VR, den innovativa snurrstolen medan du spelar har precis fått en finansiering på 300 000 dollar. Roto VR-stolen lanseras förhoppningsvis nu i början av maj 2016!

Gör dig redo när du förbereder dig i din Roto VR-stol för den mest uppslukande hemliga virtuella verkligheten på marknaden.

Elliot Myers, mannen bakom Roto VR, samarbetade med Jensons Solutions för att framgångsrikt vinna en investering på 300 000 dollar för att hjälpa till med lanseringen.

Stolen matchar verkliga världsrörelser med dem som finns i spelet genom att synkronisera spelarnas ögon och balans mellan öronen. Att göra det på detta sätt lovar att ta bort trassliga kablar och minska rörelsjuka som har rapporterats hända tidigare.

Vi är så glada att se vår vision för Roto bli verklighet och erbjuda utvecklare och konsumenter vår vision om vad den sittande VR-upplevelsen ska vara”Kommenterade Elliott Myers, VD på Roto VR. “Det är särskilt spännande att lansera tillsammans med 1: a parts HMDs från maj 2016. Roto erbjuder det ultimata sittande VR-upplevelsen, bara luta dig tillbaka och låt Roto göra allt hårt arbete.

Så där är det, den efterlängtade Roto VR kommer förhoppningsvis att vara med oss ​​i maj nästa år. Förhoppningsvis är det nyckelordet. Om det förvandlas till en annan väntetid för Oculus Rift kan det förlora lite intresse. Vi har inte heller någon aning om hur mycket den här saken kommer att kosta, men vi kommer att meddela dig så snart vi hör något.

0 Shares