Ryktet 6,5-tums OLED-iPhone ska kallas iPhone XS Max: Rapport

0 Shares

Apple är värd för ett pressevenemang den 12 september där det troligen kommer att avslöja sitt 2018-iPhone-sortiment. Evenemanget kommer att hållas på Steve Jobs Theatre på företagets nya huvudkontor i Cupertino. Flera källor tyder på att Apple planerar att introducera tre nya iPhone-modeller 2018. Dessa inkluderar två höga OLED-modeller, tillsammans med en billig LCD TFT-modell.

De två avancerade efterträdarna till iPhone X kommer förmodligen att kallas iPhone XS och iPhone XS Plus, enligt tidigare rapporter. En ny rapport av 9to5Mac föreslår att Apple kan dike Plus-märket och istället kalla den ryktade 6,5-tums OLED-iPhone ‘iPhone XS Max’. Rapporten citerar källor som är bekanta med Apples marknadsföringsplaner.

I andra relaterade nyheter om oanmälda iPhones, tyska webbplatsen Macerkopf har påstått avslöjat den europeiska prissättningen för Apples iPhone-serie 2018. Enligt rapporten kommer iPhone XS att kosta 909 euro (ungefär 75.936 INR), iPhone XS Max kostar 1149 euro (ungefär 95.985 INR), och den billiga LCD-modellen kostar 799 euro (ungefär 66.770 INR).

Tidigare rapporter tyder också på att Apple planerar att erbjuda en guldfärgversion av den kommande iPhone XS. Båda OLED-modellerna förväntas se ut som den nuvarande iPhone X och spärra de större skärmarna.

Under tiden kommer Apple att försöka attrahera fans med LCD iPhone-modellen eftersom det kommer att vara mycket konkurrenskraftigt prissatt. Företaget kommer att försöka hålla tillverkningskostnaderna nere för den ryktade 6,1-tums LCD iPhone 9 genom att använda en primärkamera med en lins, minska RAM, döda 3D Touch-stöd och använda den billigare LCD-panelen istället för en OLED-skärm. Som sagt, ryktet har också att Apple står inför produktionsproblem med lågpris iPhone 9.

Mer information om Apples 2018-serie kommer sannolikt att dyka upp när vi närmar oss den officiella avtäckningen den 12 september. Vi kommer att uppdatera dig så snart vi hör något nytt. Tills dess, fortsätt kolla igen för mer.

0 Shares