Så här aktiverar du den nya Start-menyn i Windows 10

0 Shares

Efter att ha gett oss en ny design, rullade Microsoft ut det nya utseende Start-menyn i Windows 10 build 20161.

Men medan det var mycket spänning över det renare, mer raffinerade utseendet komplett med genomskinliga bakgrunder, blev många Windows-användare besvikna över att den nya Start-menyn inte var tillgänglig för alla. Här är vad du behöver göra för att se den nya Start-menyn.

Se även:

Eftersom den nya Start-menyn fortfarande testas är den endast tillgänglig för personer som kör Windows 10 build 20161 som är tillgänglig i Dev Channel. Men det är inte tillräckligt att ha rätt installation av operativsystemet. Microsoft genomför A / B-test, så endast en delmängd av Insiders kommer att se den nydesignade Start-menyn.

Om du naturligtvis fuskar.

Som delas av WindowsUnited finns det ett praktiskt verktyg som heter ViveTool som kan användas för att manuellt aktivera den nya Start-menyn. Här är vad du ska göra:

    Ladda ner ViveTool här och extrahera innehållet i arkivet Klicka på Start-knappen, skriv cmd, högerklicka på kommandotolken och välj Kör som administratör

    Klick Ja i dialogrutan Kontroll av användarkonto och växla till mappen du extraherade ViveTool-verktyget; till exempel: cd C: Users Mark Desktop ViveTool Ange nu kommandot ViVeTool.exe addconfig 23615618 2 och tryck Stiga på

    Starta om din dator och när Windows laddas bör du kunna se den nya Start-menyn.

0 Shares