Så här återställer du personuppgifter som går förlorade genom uppgradering till Windows 10 oktober 2018-uppdateringen

0 Shares

Om du nyligen har uppdaterat din kopia av Windows 10 till den senaste versionen – uppdateringen från oktober 2018 – kanske du har upptäckt att den har rensat dina dokument, foton och andra personliga filer.

Om du har en säkerhetskopia lagrad på ett säkert sätt kommer förlusten av ditt innehåll inte att vara så förödande, men om du inte gör det är det inte världens ände – du kanske kan återställa filerna som tagits bort av uppgraderingen.

SE ÄVEN:

Vad du behöver är ett gratis filåterställningsverktyg som Recuva. Det visar sig att under uppdateringsprocessen raderar Windows 10 dina filer snarare än att torka dem, så att de kan återställas precis som om du försökte få tillbaka filer som du av misstag raderade själv.

Tricket till framgångsrik återställning är att sluta använda din dator så snart du upptäcker att filerna har försvunnit och att köra Recuva från en annan enhet – du vill inte riskera att installera den över dina raderade filer.

Du kanske inte kan återställa varje fil, det beror på om du av misstag har skrivit över några, men med tur får du tillbaka majoriteten. Lycka till.

Bildkredit: Agenturfotografin / Shutterstock

0 Shares