Så här får du Apple AirPods i svart

0 Shares

BlackPods

Om du är ute efter några trådlösa hörlurar och du äger en iPhone, iPad, Apple Watch och / eller Mac, är Apples AirPods troligtvis på din lista över möjliga köp. Efter installationen är de alltid på, alltid anslutna och de kan upptäcka när de är i öronen, så musiken kommer att pausa den sekund du tar bort dem.

Den största nackdelen, förutom priset på $ 159, är att de bara finns i en färg – vit. Det är inte bra om du äger en Jet Back iPhone, eller om du bara inte gillar vita hörlurar. Men det är möjligt att få dem i svart och i val av finish.

Även om du (för närvarande) inte kan köpa icke-vita AirPods från Apple, erbjuder BlackPods en lösning. Företaget säljer specialmålade svarta AirPods i Classic (högglans) och Stealth (satin) ytor, och om du redan äger några vita AirPods kan du skicka dem till företaget för att få dem omsprutade och anpassade i svart.

Processen tar cirka tio dagar att slutföra.

Som du förväntar dig är BlackPods inte billiga. Om du vill köpa den klassiska versionen kommer de att ge dig tillbaka $ 279. Stealth-finishen kostar $ 299, och om du väljer att skicka företaget dina egna AirPods, kostar processen att omvandla dem från $ 99.

Du kan få $ 20 rabatt på priset på vilken produkt eller tjänst som helst i butiken genom att använda vår exklusiva anpassade kod – BETANEWS.

0 Shares