Så här fixar du skärmöverlägg upptäckt i Android

0 Shares

Skärmöverlägg upptäckt är ett vanligt problem i nya Android-smartphones. Det händer på grund av de flytande apparna du kanske har installerat. Få exempel är ett blått ljusfilter och facebook messenger-appar. Dessa appar försöker rita överläggsstrukturen och be om systemtillstånd. Detta var inte en sak med Android KitKat men framsteg för säkerhetsfunktioner jag android, det är bra att veta att du kan styra vilka appar som har tillstånd att dra över dina appar.Så här fixar du skärmöverlägg upptäckt i Android

Så här fixar du skärmöverlägg upptäckt i Android

Några av de vanliga appar som orsakar problem med upptäckt skärmöverlagring är Drupe, men facebook messenger, CleanMaster, blått ljusfilter, Lux och Twilight. Om du får skärmöverlägget upptäckt ett problem är chansen att dessa orsakas av dessa appar.

Läs också: – Så här fixar du “Felaktigt mobilnätverk” -fel i Android

1. Hur man fixar skärmöverlägg upptäckt Fel i Samsung

Detta är en steg för steg guide för att bli av med felmeddelanden som upptäcks på skärmen på din Samsung-smartphone

    Öppna inställningsappen. Gå till applikationer och sedan applikationshanterare.Så här fixar du skärmöverlägg upptäckt i AndroidVälj mer.Så här fixar du skärmöverlägg upptäckt i Android
    Välj appar som kan visas överst.Så här fixar du skärmöverlägg upptäckt i Android

det här kan göra tricket för dig men det finns alltid mer. Om ovanstående mamma inte fungerade och du fortfarande får ett felmeddelande som upptäcktes på skärmen, försök detta:

Läs också: – Åtgärda problem med batteridränering i Google Play Services

2. Fixa skärmöverlägg upptäckt med dessa enkla steg.

Detta är ett mycket enkelt sätt att lösa problemet på din Android-smartphone. Om du är en RedMi-enhetsanvändare är jag säker på att den här metoden är till stor hjälp för dig. Här kommer jag att ge dig ett snabbt trick för att lösa problemet.

Ibland kan vissa appar be om behörigheter och när du försöker tillåta visar det dig felet “Skärmöverlägg upptäckt”. I så fall måste du kontrollera den budbäraren om chatthuvud är öppen på skärmen eller inte! om Messenger Chat-huvudet körs på din Android-skärm, stäng det först och försök sedan ge tillstånd igen. Detta trick fungerar 100% och jag har också provat det på min telefon.Så här fixar du skärmöverlägg upptäckt i Android

3. Kontrollerar om det finns behörigheter

I allmänhet måste du ge dessa appar tillstånd så att de får placera skärmknappar eller animationer. Du kan aktivera eller inaktivera någon av dessa behörigheter enligt dina sekretessvillkor.

Aktivera behörigheter genom att gå till inställningar> applikation> applikationshanterare. Där får du en massa lista med appar. Du kan redigera deras behörighetsinformation genom att klicka på appnamnen som skjuter växlarna.Så här fixar du skärmöverlägg upptäckt i Android

4. Fixa skärmöverlägg upptäckt med felsäkert läge

Du kan enkelt fixa apptillstånd genom att använda det inbyggda säkra läget från Samsung. Följ stegen nedan för att starta i felsäkert läge

    Stäng av enheten genom att trycka på strömbrytaren medan du väljer avstängningsalternativ från popup-menyn. Fortsätt hålla avstängningsalternativet tills det ber dig att aktivera säkert läge. Klicka på ok och sedan startar din enhet i säkert läge.Så här fixar du skärmöverlägg upptäckt i Android
    Efter att ha startat, gå till app för enhetsinställningar Gå till appar> appnamn Välj behörigheter och aktivera dem alla. Starta om din enhet.

Alternativ sätt att fixa skärmöverlagring upptäckt

Om ovanstående process låter väldigt knepig och förvirrande för dig, kan du prova dessa alternativa appar som gör jobbet åt dig på bara några sekunder.

Installera knapplåsning: Den här appen löser problemet med den oklickbara installationsknappen medan du använder någon form av skärmöverlagringsapp. Detta problem orsakas vanligtvis av appar för skärmfilter och filter för blått ljus.

Alert Window Checker: Den här appen visar en lista med appar som för närvarande använder behörigheter för skärmöverlägg för att dra över andra appar. Du kan också avinstallera eller tvinga att stänga av en app från instrumentpanelen om den orsakar problem med användargränssnittet.

Slutsats

Skärmöverlagringsapplikationer är fantastiska eftersom de ger oss en känsla av multitasking och får oss fler saker gjort på samma tid. Men som du såg ovan kan dessa appar orsaka ganska stora problem för användargränssnittet och kan göra det lyhört. Jag hoppas att du har förstått ovanstående artikel helt. Om du står inför någon form av problem när du fixar det upptäckta problemet med skärmöverlagring, är du välkommen att ta itu med problemet i kommentarfältet nedan. Vi hjälper dig gärna.

0 Shares