Så här inaktiverar du Bixby-knappen på din Samsung Galaxy S8 eller Galaxy S8 +

0 Shares

bixby-knapp

Om du har en Samsung Galaxy S8 eller Galaxy S8 + kan du mycket väl ha en stark åsikt om den dedikerade Bixby-knappen. För vissa människor är tillgång med ett klick till Samsungs digitala assistent, Bixby, en riktig välsignelse – för andra är det bara en smärta i rumpan.

Knappens placering är sådan att det är otroligt enkelt att slå på den av misstag, till exempel när du försöker trycka på volym ned-knappen. Med en ny uppdatering gör Samsung äntligen det möjligt att inaktivera knappen.

Du bör upptäcka att programvaran uppdateras automatiskt för att ge dig tillgång till de senaste funktionerna, men du kan tvinga en uppdateringskontroll. Tryck på Bixby-knappen – för vad kan det vara sista gången! – för att ringa upp assistenten och knacka på Fler alternativ följt av Inställningar. Klicka på About Bixby, och uppdateringen kommer att upptäckas och laddas ner om du inte redan har den.

Tillbaka på huvudskärmen ska du se en ny växel märkt: Bixby-tangent Öppna Bixby Home när du trycker på Bixby-tangenten.

Vänd denna för att stänga av för att eliminera de Bixby-kallande uppgifterna för knappen. Knappen kan fortfarande användas för att ringa upp Bixby Voice genom att hålla ned och du kan fortfarande komma åt den med din röst eller genom att svepa åt vänster på startskärmen.

0 Shares