Så här kan Apple iPad ta på Windows 10-datorer

0 Shares

Apple har positionerat iPad mer och mer som ett trovärdigt alternativ för bärbara datorer de senaste åren, särskilt med introduktionen av nya iPad Pro.

För två år sedan fattade teknikjätten beslutet att skapa en dedikerad iPad-version av iOS som den oundvikligen kallade iPadOS och introducerade fler funktioner för den större, mer kapabla enheten, som bättre multitasking och förbättrad appbyte. iPadOS 15 beräknas senare i år men för tillfället vet vi väldigt lite om de nya funktionerna den kommer att erbjuda.

Det har inte hindrat konceptskapare som Avdan att spekulera med sina egna tankar om vad man kan förvänta sig av iPadOS 15, och den senaste skapelsen kommer från theHacker34 som tidigare har visat oss sin vision för Windows 7 2020 Edition och Windows 11.

Med sitt senaste koncept för iPadOS 15 introducerar han fler anpassningsalternativ med widgets och ikoner, AirDesktop för bättre multitasking, en ny Files-app och stöd för XCode och Final Cut Pro.

Om du tvivlar på att iPad någonsin verkligen kan utmana Windows 10-datorer, introducerar hans koncept också enkla sätt att ansluta till större skärmar och storleksanpassade appar för att använda denna extra fastighet på rätt sätt. Hans tillägg till urklipp kan också visa sig vara en realtidsbesparare.

Kolla in hans koncept för iPadOS 15 nedan och låt mig veta vad du tycker om det i kommentarerna.

0 Shares