Så här ser iPhone 7 ut, enligt Spigen

0 Shares

iPhone 7 Plus guld

Lanseringen av de nya iPhonerna är precis runt hörnet. Apple har avslöjat att de kommer att avslöja sina nästa flaggskepp den 7 september, och med cirka en vecka kvar innan det stora evenemanget känns det redan som om vi vet allt som finns att veta om iPhone 7-linjen.

Mycket av den informationen kan dock lämnas in under rykten. Spigens avslöjande av sina nya fodral för iPhone 7-linjen är dock annorlunda, eftersom det också visar iPhone 7 och iPhone 7 Plus i sina nya produkters presentationsfoton.

IPhone 7 och iPhone 7 Plus-designen som visas av Spigen är i linje med ryktfabriken, med dolda antenner, inget hörlursuttag och en dubbelkamerainstallation på baksidan av Apples kommande phablet.

IPhone 7 visas med en en-sensor kameraenhet på baksidan, vilket återigen överensstämmer med vad rykten har föreslagit hittills. Det är också värt att nämna att mute-omkopplaren också finns, ovanför volymknapparna på enhetens vänstra sida. En strömbrytare finns på höger sida.

Istället för ett hörlursuttag längst ner ser vi vad som verkar vara två högtalargaller, vilket tyder på att Apple kan ha en stereoinstallation i butik. Blixtporten är som vanligt i mitten. Enheterna visas också i vitt, svart och guld.

Värt att notera här är att Spigens foton visar en fingeravtryckssensor under skärmen. Det är inte klart om det också kommer att fungera som en hemknapp, som med tidigare iPhones, men det verkar som om Apple inte har lyckats ta bort fingeravtryckssensorn i denna iPhone-generation.

Det är också värt att påpeka att dessa mycket väl kan göras baserat på befintliga foton och information, men de kan också vara den verkliga affären. Hur som helst kommer vi snart att ta reda på vad Apple har i beredskap för iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Om du vill lära dig mer om ärenden, klicka på länken i tredje stycket för att gå till Spigens sida.

0 Shares