Så här ska Windows 10 ‘Sun Valley’ se ut

0 Shares

Om du har följt utvecklingen av Windows 10 kommer du sannolikt att veta att Microsofts nyaste operativsystem är inställt på att få en makeover senare i år.

Vi har redan börjat se några element i det anpassade användargränssnittet, men den färdiga versionen – för närvarande kodnamnet Sun Valley – kommer att ta saker längre, med förbättringar av designen av Start-menyn, File Explorer och Action Center, vilket ger med sig rundade hörn och nya färger.

SE ÄVEN:

Konceptskaparen Addy Visuals har tidigare gett oss sin syn på Windows Vista Remastered Edition, Windows 8 Remastered Edition och Windows 21, och i dag riktar han sin uppmärksamhet åt att visa oss sin vision om hur Windows 10 ‘Sun Valley’ ska se ut.

Även om det färdiga operativsystemet sannolikt inte kommer att se ut exakt så här har han baserat sin skapelse på vad vi vet – eller åtminstone tror att vi vet – om uppdateringen av Windows 10.

Slutresultatet är väldigt mycket vad vi skulle vilja se från uppdateringen, med ett renare utseende och stor användning av Fluent Design System.

Det finns ett omdesignat Action Center, redesignade inställningar, ett kompakt läge, konsekvent design, smidiga animationer och nya ikoner och en uppdaterad File Explorer med möjlighet att låsa mappar.

Addy lägger också till möjligheten att snabbt öppna två e-postmeddelanden samtidigt, översyn uppgiftsvyn och introducerar ett schemalagt mörkt läge.

Jag är ett stort fan av detta nya koncept, särskilt eftersom det är mycket nära hur nya Windows 10 sannolikt kommer att se ut, men jag skulle vara intresserad av att veta vad du tycker om det.

Titta på videon nedan och dela sedan dina tankar i kommentarerna.

0 Shares