Så här stoppar du automatiskt uppspelning av videor i Google

0 Shares

Stopp skylt

Google har rört upp saker och ting nyligen, lagt till autoplaying-videor i sökresultaten och dödat Google Instant. Autoplaying-videorna är också något som Facebook nyligen har pratat med och lyckats irritera människor i processen.

Om du söker på Google på din telefon är en av de sista sakerna du vill ha att batteriet tappas onödigt på grund av att videor spelas automatiskt. Tack och lov kan du inaktivera den här funktionen; här är hur.

Se även:

Det som är särskilt irriterande med videor som spelas utan ditt samtycke är att videorna kan dyka upp även när du inte vill titta på något. Det är dags att det slutar! För tillfället är det bara möjligt att inaktivera automatisk uppspelning av videor på Android-enheter – samma alternativ är inte tillgängligt för stationära användare ännu.

    Starta Google-appen på din telefon. Tryck på hamburgaremenyn (tre rader) knappen längst upp till höger på skärmen och välj inställningar. Gå till Video sektion. Under Autospela rubrik, byt Spela upp videoförhandsgranskningar automatiskt på Wi-Fi växla till av-läge.

Det är allt. Du bör inte längre plågas av videor som du inte är intresserad av att se!

Bildkredit: Bartle Halpin / Shutterstock

0 Shares