Så här tar du bort Edge-flikar från Alt-Tab-omkopplaren i Windows 10

0 Shares

Microsoft Edge på bärbar dator och smartphone

Om du är en Edge-användare som ofta har ett stort antal flikar öppna skapar Microsofts beslut att lägga till webbläsarflikarna i Alt-Tab-växling något av en navigationsmardröm.

När du inte bara har flera webbläsarflikar öppna utan också många applikationer kan Alt-Tabbing dig igenom dem ta en ålder. Tack och lov är det möjligt att dölja Edge-flikar i Alt-Tab, eller begränsa antalet flikar som visas så att sakerna inte blir för överväldigande.

Se även:

Funktionen introducerades i Windows 10 version 2009 (eller Windows 10 20H2), för närvarande tillgänglig för Insiders, men beror på en fullständig release senare i år. Men om du använde ett registerhack för att aktivera den uppdaterade Start-menyn i en äldre version eller använde ett justeringsverktyg för att göra detsamma kan du ha tillgång till funktionen utan att behöva gå med i Windows Insider-programmet.

Om du har provat det och bestämt att det inte är något för dig, här är vad du behöver göra:

    Klicka på Start och klicka sedan på kugghjulsikonen för att öppna inställningar

    Klick Systemet och flytta sedan till Göra flera saker samtidigt avsnitt Klicka på menyn under Alt + Tab rubrik Du kan dölja alla Edge-flikar genom att välja Öppna endast fönster alternativ Om du föredrar att bara se en handfull webbläsarflikar utöver öppna fönster och program, välj Öppna windows och 3 senaste flikar i Edge eller Öppna windows och de 5 senaste flikarna i Edge

Bildkredit: DANIEL CONSTANTE / Shutterstock

0 Shares