Så här visar du alla Edge-webbläsarflikar när du trycker på Alt-Tab

0 Shares

Flera Edge-logotyper

Kortkommandot Alt-Tab är en av de mest kända och mest användbara i Windows. Genvägen har länge gjort det möjligt att snabbt växla mellan program som körs och öppna fönster, och i Windows 10 oktober 2020 Update (20H2) har det fått ett nytt användbart alternativ.

Med den senaste funktionsuppdateringen för Windows 10 installerad kan du inte bara Alt-Tab dig mellan program och fönster utan också de flikar du har öppnat i Microsoft Edge. Här är vad du behöver veta.

Se även:

Medan funktionen är aktiverad som standard i Windows 10 oktober 2020 Update (20H2), kanske standardinställningen inte passar dig. Som verkar vilja förhindra överväldigande människor som har dussintals, poäng eller hundratals flikar öppna åt gången, beslutade Microsoft att bara fem flikar skulle inkluderas i webbläsaren Alt-Tab.

Men om du vill ändra detta så att alla dina flikar är tillgängliga när du trycker på Alt-Tab, här är vad du behöver göra:

    Klicka på Start och klicka sedan på kugghjulsikonen för att öppna inställningar

    Klick Systemet och flytta sedan till Göra flera saker samtidigt avsnitt Under Alt + Tab rubrik använder rullgardinsmenyn för att välja Öppna fönster och alla flikar i Edge alternativ

0 Shares