Samsung avslöjar nya enheter den 11 februari – Galaxy Fold 2 och Galaxy S11?

0 Shares

Samsung Galaxy Uppackad

Efter att ha just tillkännagett Galaxy S10 Lite och Note10 Lite förbereder Samsung sig för ytterligare ett par meddelanden – möjligen Galaxy S11 och Galaxy Fold 2. Det har också föreslagits att ett av tillkännagivandena kan relatera till Galaxy S20.

Företaget har officiellt meddelat att dess Galaxy Unpacked-evenemang kommer att äga rum i San Francisco den 11 februari. Utlovade är “nya, innovativa enheter som kommer att forma nästa decennium av mobilupplevelser”.

Se även:

På Twitter bjöd Samsung in fans att “säga hej till en helt ny Galaxy” och delade en video som ger en fördunklad glimt av två olika enheter. Inte heller verkar ha de välbekanta bildförhållandena för de flesta telefoner, och en är tydligt fyrkantig. Detaljerna är helt okända just nu, men det tar bara drygt en månad innan evenemanget äger rum.

På sina nyhetssidor delade Samsung videon och skrev också:

Den 11 februari kommer Samsung Electronics att presentera nya, innovativa enheter som kommer att forma nästa decennium av mobilupplevelser.

Avslöjandet kommer att äga rum vid Samsung Galaxy Unpacked Event i San Francisco kl. 11 PST.

Livestreaming av evenemanget kommer att finnas tillgängligt på Samsung Global Newsroom, Samsung Mobile Press och Samsung.com.

0 Shares