Samsung Galaxy Fit E med Bluetooth 5.0 lanserades i Indien

0 Shares

Samsung har lanserat sin senaste slitstarka bärbarhet, Galaxy Fit E, i Indien. Priset är 2590 INR och erbjuds i ett urval av färger i svart, vitt och gult. Viktiga specifikationer inkluderar en 0,74-tums PAMOLED-skärm, 128 kB RAM och 4 MB lagring.

Galaxy Fit E drivs av ett 70 mAh batteri som Samsung hävdar kan leverera 13 dagars användning på en enda laddning. Enheten kan laddas via de bakmonterade pogo-stiften. Den levereras med en egen laddare som kan användas för att ladda batteriet.

Det går också ihop med din smartphone via Bluetooth 5.0 och meddelar användarna om nya meddelanden och röstsamtal. Den levereras också med förinställda meddelanden för att enkelt svara på inkommande texter. Dessutom erbjuder den också vattentålighet upp till 50 meter.

När det gäller fitnessspårningsfunktioner kan den automatiskt upptäcka övningar som promenader, löpning, cykling, rodd och dynamiska träningspass. Det kan också spåra sömn och hjärtfrekvens. Dessutom skickar fitnessspåraren också din puls till din telefon via Samsungs Health-app. Användare kan ladda ner Samsungs hälsoapp från sina respektive appbutiker för båda plattformarna. För att inte tala om, enheten kommer också med en accelerometer och pulssensor.

Galaxy Fit E är nu tillgänglig på Flipkart till 2590 INR. Fitnessspåraren är kompatibel med både iOS- och Android-enheter.

0 Shares